Horoscopul zilei de 18 iulie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 iulie 2022

Deși ai destul de multe idei de pus în practică, te simți blocată. Pentru a face ceva, orice, ai nevoie întotdeauna de confirmarea celor din jur. Atmosfera se precipită destul de mult la birou deoarece apar conflicte banale la orice pas. Niciunul dintre colegi nu optează pentru înțelegere și flexibilitate.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 iulie 2022

În urma unor evenimente revelatoare, ți-ai dat seama care sunt cele mai valoroase părți ale vieții tale. Acum simți nevoia să arăți celor din jur gratitudinea pe care o simți. Alegerile pe care le faci sunt pline de pasiune și de dorința de trăi totul la superlativ.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 iulie 2022

Intruziunea de care sunt capabili unii oameni este ceva ce te irită peste măsură. Viața ta socială prinde amploare în această perioadă. Ai nevoie să cunoști oameni noi. Sunt situații în care stima ta de sine are de suferit din cauza unor persoane care au tendința constantă să te denigreze.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 iulie 2022

Chiar dacă îți este dificil să accepți acest adevăr, familia ajunge să fie un obstacol pentru tine. Dacă până în prezent îți cunoșteai foarte bine opțiunile, se pare că neputința și nesiguranța în care te zbați nu cunosc limite. Ai nevoie de timp pentru tine!

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 iulie 2022

Din cauza influenței pe care o are Luna asupra zodiei tale, astăzi este posibil să te adâncești și mai mult în starea apatică în care te afli deja. În jurul tău nu găsești ancore emoționale care să te ajute să ”nuanțezi” altfel propria stare și alegi să te complaci.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 iulie 2022

Energia venită din partea lui Saturn te va determina să îți menții standardele ridicate, chiar dacă uneori simți că ar fi binevenit un compromis. Unii au tendința să te critice destul de dur, dar asta nu înseamnă că tu trebuie să renunți la visurile pe care le ai.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 iulie 2022

Tonusul tău psihic are de suferit astăzi. Deși informațiile pe care încerci să le integrezi nu reprezintă ceva nou pentru tine, temerile pe care le ai iau amploare. Niciodată nu te-ai simțit mai agresivă decât în zilele acestea. Toate frustrările acumulate de-a lungul timpului ies la iveală în contexte nepotrivite.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 iulie 2022

Injuriile la adresa ta nu îți mai afectează motivația. Chiar și așa, ai grijă la intențiile ascunse ale celor care pretind că te susțin. De ceva timp ai învățat că viața ta nu este despre cei din jur, ci despre propria persoană și propria fericire.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 iulie 2022

Modul în care ajungi să integrezi tot ceea ce ți se întâmplă în plan personal te va ajuta să continui toate ”bătăliile” pe care le duci cu umbrele trecutului. Suferința pe care ai trăit-o de mic copil a făcut din tine o persoană sensibilă, cu multe prejudecăți și cu o incapacitate evidentă de a se lăsa iubită.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 iulie 2022

Firea independentă te ajută să nu depinzi de nimeni și nimic. Indiferent de starea de spirit de astăzi, alegerile pe care urmează să le faci sunt foarte bine argumentate. Armonia din viața de cuplu te ajută să îți urmezi visurile în plan profesional.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 iulie 2022

Prietenii îți observă rapid starea de neliniște și apatie în care te afli și nu insistă asupra ei. Ei știu că în momente de genul ai nevoie de spațiu și timp. Deși tu ești mereu disponibilă din punct de vedere emoțional, astăzi alegi să rămâi retrasă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 iulie 2022

Te irită peste măsură ideea de imprevizibil. Mai ales atunci când vine vorba de relațiile importante pentru tine, îți dorești să nu mai faci compromisuri. Acestea ajung să te ”anuleze” din punct de vedere emoțional și implicit, lipsa autenticității va fi resimțită.
Articole astro