Horoscopul zilei de 18 iulie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 iulie 2021

Atunci când au loc tot felul de onomastice în familie, alegi să stai retrasă față de tot vacarmul care se crează. Nu îți place că oamenii aleg astfel de contexte pentru a vorbi doar despre sentimentele și problemele personale. Tu prin intermediul acestor reuniuni ai prefera să te încarci cu energie pozitivă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 iulie 2021

Ai nevoie de un nou început. De asemenea, este important să îți focalizezi atenția și spre ”zdruncinarea” tabieturilor nesănătoase. Acestea ajung să îți consume o bună parte din energie. Pentru a face față provocărilor zilnice, ai nevoie de mai multă vitalitate și activități care să îți mențină motivația.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 iulie 2021

Confuzia care te caracterizează ca persoană este dăunătoare propriului echilibru emoțional. Este important să lași anumite lucruri sau evenimente sau gesturi să treacă de la sine. A le acorda mereu o conotație înseamnă a persevera în suferință și dezamăgiri.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 iulie 2021

Cei care sunt deranjați de modul în care faci tu lucrurile, este indicat să fie rezervați și diplomați. Aceasta ar fi o atitudine corectă, dar pe care însă nu te poți baza. La orice pas te simți judecată. Pe parcursul acestei zile nu vei reuși să combați starea de anxietate care te încearcă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 iulie 2021

Te detașezi foarte ușor de problemele celor din jur. Firea ta neimplicată și distantă te ferește întotdeauna de suferință. Cu toate astea, îți place să crezi despre tine că ești o persoană empatică și altruistă. Deși cariera este pe plan ascendent, nemulțumirile pe care le ai sunt neînțelese de cei apropiați.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 iulie 2021

Confirmarea socială de care ai nevoie ajunge să îți dicteze toate acțiunile. Indiferent de punctul în care te afli în relația personală, îți dorești mult mai mult de la cel de lângă tine. Așteptările pe care le ai ajung să fie chiar ireale și asta va crea tensiune între tine și cel ales.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 iulie 2021

Abordarea cea mai evidentă în raport cu anumite situații nu este întotdeauna și cea care se recomandă. Modul în care se aliniază planetele în perioada următoare te va face să pierzi controlul asupra propriului echilibru. Începutul acesta de săptămâna este anevoios din punct de vedere emoțional.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 iulie 2021

Optimismul tău e molipsitor și generează în jur o atmosferă foarte placută. Pentru a simți armonia din viața ta este important să găsești un echilibru pe plan sentimental! Daca ești într-o relație, te simți acaparată de ceea ce își dorește cel de lângă tine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 iulie 2021

Este indicat să fii mai superficială atunci când vine vorba de cei din jur. Ai nevoie de energie pentru propriile obiective și pentru cei cu adevărat importanți din viața ta. Dacă te simți nesigură cu privire la anumiți pași pe care trebuie să îi faci, trebuie doar să ai răbdare.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 iulie 2021

Atunci când vine vorba de decizii radicale pe care este necesar să le iei pentru a-ți păstra statutul profesional, nu ai tăria psihică necesară pentru a o face. Deși știi că drumul spre succes este presărat de provocări, conflicte interioare și decizii spontane, în această perioadă nu poți ieși din zona de confort.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 iulie 2021

Deși tu nu ai aceiași încredere în reușită ca altădată, persoana iubită îți oferă susținerea și înțelegerea de care ai nevoie pentru a reuși să îți setezi obiective înalte și să le și atingi. În ceea ce privește anumite relații din viața ta, continui să te înșeli în legătură cu intențiile persoanelor în cauză.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 iulie 2021

Ceri multe lucruri de la cei din jur și ajungi să fii destul de dezamăgită dacă așteptările pe care le proiectezi nu iau forma pe care ți-o dorești. Mercur-Saturn este o diadă care aduce multe schimbări fundamentale în viața ta, indiferent că tu acționezi sau nu.
Articole astro