Horoscopul zilei de 18 iulie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 iulie 2020

Lasă deoparte orgoliile! Încearcă să faci lucruri care îți pot aduce împlinirea emoțională pe care ți-o dorești! Situația cu care te confrunți în relația personală pare să tergiverseze deciziile pe care este important să le iei. Atunci când vine vorba de izolarea în care trăiești de ceva timp, pur și simplu nu reușești să privești spre propriile trăiri.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 iulie 2020

Este posibil ca unele stări interioare pe care le ai să exprime ceva mai mult decât doar ceva emoțional. Implicațiile somatice sunt de luat în considerare, mai ales atunci când treci prin perioade tensionate. De asemenea, este important pentru echilibrul tău interior să fii conștientă de toate implicațiile acestui aspect.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 iulie 2020

Energia lui Saturn zdruncină din rădăcini o amintire neplăcută. Tot ceea ce resimți în urma acestui dezechilibru este frustrare și dezamăgire. Chiar dacă ideile pe care le ai nu sunt puse întotdeauna în practică, ai parte de aprecierea celor dragi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 iulie 2020

Ești consternată de limitele pe care încearcă cei din jur să ți le impună. Ești o fire independentă și nu agreezi un astfel de comportament limitativ, indiferent că este vorba de viața personală sau de cea profesională. Lasă-ți gândurile libere și fii încrezătoare în capacitatea ta de ”a crea”!

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 iulie 2020

Prietenii îți observă imediat starea apatică în care te afli și nu insistă asupra ei. Ei știu că în momente de genul ai nevoie de spațiu și timp. Deși tu ești mereu disponibilă din punct de vedere emoțional, astăzi alegi să rămâi retrasă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 iulie 2020

Starea de conflict interior pare să se aplaneze. Vezi lucrurile cu mai multă claritate și maturitate. Responsabilitatea pe care o aruncai asupra altor persoane în raport cu propriile eșecuri, nu mai există în modelul tău comportamental. În prezent ești mult mai echilibrată, din toate punctele de vedere.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 iulie 2020

Deși tu nu ai aceiași încredere în reușită ca altădată, persoana iubită îți oferă susținerea și înțelegerea de care ai nevoie pentru a reuși să îți setezi obiective înalte și să le și atingi. În ceea ce privește anumite relații din viața ta, continui să te înșeli în legătură cu intențiile persoanelor în cauză.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 iulie 2020

Deși astăzi ai parte de o schimbare pozitivă în plan psihic, energia lui Jupiter are tendința să te agite destul de mult. O persoană importantă pentru tine te ajută să depășești starea de nesiguranță din această perioadă, dar starea de spirit în care te vei afla nu îți va oferi totuși confortul de care ai nevoie.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 iulie 2020

Impulsurile pe care le resimți pe parcursul acestei zile te fac să fii mult mai competitivă decât de obicei, mai ales în plan profesional. Îți dorești să ți se recunoască abilitățile și nu te vei dezice din fața niciunei provocări de care vei avea parte.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 iulie 2020

Din cauza influenței pe care o are Luna asupra zodiei tale, astăzi este posibil să te adâncești și mai mult în starea apatică în care te afli deja. În jurul tău nu găsești ancore emoționale care să te ajute să ”nuanțezi” altfel propria stare și alegi să te complaci.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 iulie 2020

Ideea de ”echilibru interior” a ajuns să fie o utopie pentru tine. Evenimentele care au loc în viața ta nu te fac decât să crezi din ce în ce mai mult în tot ceea ce reprezintă eșecul. Cu toate astea, pe alocuri găsești unele ”ancore” de care te agăți pentru a ieși la liman.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 iulie 2020

Te simți epuizată din cauza situațiilor stresante prin care treci. Fii încrezătoare că viața te va răsplăti pentru tot binele pe care îl faci! Uneori ai tendința să te alimentezi în mod compulsiv. Chiar dacă aceasta este o situație delicată, este important să accepți că este posibil să existe o problemă în acest sens.
Articole astro