Horoscopul zilei de 18 iulie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 iulie 2018

Indiferent de starea de spirit de astăzi, alegerile pe care urmează să le faci sunt foarte bine argumentate. Atunci când au loc tot felul de evenimente în familie, te retragi. Nu îți place că oamenii aleg astfel de contexte pentru a vorbi doar despre sentimentele și problemele personale.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 iulie 2018

Ai nevoie de mai multe tratamente corporale pe care nu vei ezita să le transformi în rutina ta zilnică. Tot ceea ce faci are darul de-ați reda vitalitatea. Atunci când mizezi pe spontaneitate, tot ceea ce trăiești se învăluie în autenticitate și profunzime. Nu lăsa pe nimeni să îți umbrească fericirea!

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 iulie 2018

Ai nevoie de un nou început. De asemenea, este important să îți focalizezi atenția și spre ”zdruncinarea” tabieturilor nesănătoase. Acestea ajung să îți consume o bună parte din energie. Pentru a face față provocărilor zilnice, ai nevoie de mai multă vitalitate și activități care să îți mențină motivația.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 iulie 2018

Stagnarea de care ai parte în plan profesional este ceva ce trebuie să îți dea de gândit. Te dezici tot mai mult de tot ceea ce reprezinți ca și persoană și ajungi în diverse situații sau contexte care nu fac decât să ”îți susțină cauza”. Frustrările pe care le-ai adunat ajung să îți dicteze întreaga viață.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 iulie 2018

Indiferent de ceea ce pretinzi, sunt persoane care au influențe negative asupra echilibrului tău interior. Însă această influență o pot avea doar dacă tu le vei permite. Pentru această perioadă a vieții tale, astrele încearcă să pulseze destul de mult în casa carierei.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 iulie 2018

Această perioadă este dedicată vieții profesionale deoarece ai parte de o oportunitate de avansare pe care nu o poți rata. De asemenea, ai toată susținerea persoanei iubite și ești sigură că șansa este de partea ta. Saturn și Pluto pulsează destul de mult și în sectorul social.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 iulie 2018

Astăzi totul merge bine din punct de vedere sentimental. Te înțelegi extrem de bine cu partenerul și tot ceea ce faceți împreună vă aduce mai aproape unul de celălalt. Optimismul tău e molipsitor și generează în jur o atmosferă foarte placută.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 iulie 2018

Faptul că lucrurile nu iau forma pe care ți-o dorești are un efect negativ asupra dispoziției tale. Astrele nu îți induc energie bună și toată ziua parcă te muți de pe un scaun pe altul. Ești melancolică, trăiești din nou în trecut și parcă ajunge să te doară timpurile demult apuse.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 iulie 2018

Deciziile tale, indiferent de context, sunt puse mereu la îndoială. Nu trebuie să te complaci să joci un asemenea rol social. Chiar dacă îți este greu să faci față tumultului emoțional de care ai parte astăzi, reușești totuși să nu iei nicio decizie nesăbuită.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 iulie 2018

Este indicat să fii mai superficială atunci când vine vorba de cei din jur. Ai nevoie de energie pentru propriile obiective și pentru cei cu adevărat importanți din viața ta. Dacă te simți nesigură cu privire la anumiți pași pe care trebuie să îi faci, trebuie doar să ai răbdare.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 iulie 2018

Dacă ești într-o relație, aproape sigur vei avea parte de conflicte legate de familie. Partenerul nu va fi prea încântat de deciziile pe care le iei. Va trebui să îți argumentezi alegerile. Deși nu îți place să dai explicații, astăzi alegi să faci asta doar pentru a scăpa de toata povara emoțională care stă pe umerii tăi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 iulie 2018

În plan profesional ești mult mai încrezătoare în tot ceea ce întreprinzi. Chiar dacă uneori îți este dificil să faci lucrurile așa cum ți se solicită, nu te dai bătută. În ceea ce privește familia, ai senzația că tot ceea ce ai realizat se năruie brusc sub ochii tăi.
Articole astro