Horoscopul zilei de 18 ianuarie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 ianuarie 2022

Deși încerci să nu te lași afectată de conflictele de care ai parte, te întrebi totuși care este poziția pe care ar trebui să o adopți în raport cu ceea ce se întâmplă. Suferi mai mereu pentru lucruri fără sens și asta te epuizează. La nivel energetic, investești în multe situații din care nu ai niciun beneficiu.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 ianuarie 2022

Ești o persoană matură în ceea ce privește inteligența socială. În familie, deciziile tale, indiferent de context, sunt puse mereu la îndoială. Nu trebuie să te complaci să joci un asemenea rol social. Din păcate, conflictele, de orice fel, sunt inevitabile.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 ianuarie 2022

Te îndepărtezi de persoanele egocentrice și egoiste și te focusezi pe acele activități care te ajută să îți îndeplinești propriile visuri. Faptul că ai în viața ta persoane autentice te face să rămâi încrezătoare în tot ceea ce înseamnă adevărate relații de prietenie.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 ianuarie 2022

Deși tu ești mai mereu disponibilă din punct de vedere emoțional, astăzi alegi să stai retrasă. Majoritatea conflictelor de care ai parte în familie te descumpănesc și ajungi să nu mai recunoști nimic din ce are de-a face cu ideea de armonie.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 ianuarie 2022

Deși informațiile pe care încerci să le integrezi nu reprezintă ceva nou pentru tine, temerile pe care le ai, iau amploare. Niciodată nu te-ai simțit mai agresivă decât în aceste zile. Frustrările acumulate de-a lungul timpului ies la iveală în contexte nepotrivite.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 ianuarie 2022

Starea de oboseală psihică tinde să se accentueze cu fiecare zi care trece. Ai nevoie de multă înțelegere și susținere din partea celor dragi. Cei din jur te consideră a fi de necombătut atunci când în mintea ta obiectivul pe care îți dorești să îl atinzi este foarte clar.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 ianuarie 2022

Tonusul tău psihic are de suferit astăzi. Cei din jur încearcă să te țină deoparte de ”miezul” acțiunii. Nu te simți inclusă, apreciată și din  această cauză sentimentul de neapartenență devine tot mai acut. Indiferent că este vorba de carieră sau de viața personală, este important să elimini ambiguitățile.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 ianuarie 2022

Veștile proaste apar în viata ta doar pentru a-ți distrage atenția de la obiectivele setate. Starea de oboseală psihică tinde să se accentueze cu fiecare zi care trece. Ai nevoie de mai multă înțelegere și susținere din partea acelor persoane în raport cu care simți o anumită distanțare emoțională.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 ianuarie 2022

Starea interioară de echilibru te ajută să ai parte de relații ”sănătoase” din punct de vedere afectiv. Indiferent de context, alegerile pe care le faci sunt bine argumentate. Ziua aceasta te aduce față în față cu persoane pe care nu le agreezi, dar așa vei învăța să adopți o atitudine diplomată.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 ianuarie 2022

Atunci când vine vorba de decizii radicale pe care este necesar să le iei pentru a-ți păstra statutul profesional, nu ai tăria psihică necesară pentru a o face. Deși știi că drumul spre succes este presărat de provocări, conflicte interioare și decizii spontane, în această perioadă nu poți ieși din zona de confort.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 ianuarie 2022

Cu anumite persoane te vezi destul de rar, dar acest fapt nu definește sub nicio formă legătura emoțională care s-a creat între voi. Cu alte persoane, în schimb, nici faptul că sunteți foarte aproape fizic unele de altele nu vă ajută să redeveniți ceea ce ați fost cândva. Este momentul să renunți în a mai spera!

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 ianuarie 2022

Dinamica astrală a acestei zile te ajută să pui la punct o serie de detalii importante pentru viața profesională. Te simți foarte bine în propria piele și accepți toate neajunsurile pe care le ai deoarece acum ești conștientă că acestea te definesc. 
Articole astro