Horoscopul zilei de 18 ianuarie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 ianuarie 2021

Având în vedere atracția energetică dintre planetele Saturn și Jupiter, această zi va fi caracterizată de aventură și riscuri. Viața îți va oferi multe motive pentru a trece dincolo de bariere și o vei face ori de câte ori vei simți că ai nevoie de un nou început.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 ianuarie 2021

Drumul către succes nu este ușor, fapt care se observă, mai ales la nivel de energie. Stările de neliniște continuă să te dezechilibreze din punct de vedere emoțional. Ai reușit să treci peste multe provocări, de toate felurile, însă tot nu ai ajuns să ai o încredere de nezdruncinat în tine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 ianuarie 2021

Starea de oboseală psihică tinde să se accentueze cu fiecare zi care trece. Ai nevoie de multă înțelegere și susținere din partea celor dragi. Cei din jur te consideră a fi de necombătut atunci când în mintea ta obiectivul pe care îți dorești să îl atinzi este foarte clar.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 ianuarie 2021

Dinamica astrală a acestei zile te ajută să pui la punct o serie de detalii importante pentru viața profesională. Te simți foarte bine în propria piele și accepți toate neajunsurile pe care le ai deoarece acum ești conștientă că acestea te definesc. 

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 ianuarie 2021

Ai nevoie de surse noi de inspirație pentru a putea face tot ceea ce ți-ai propus. Te simți blocată din punct de vedere emoțional. Modul în care alegi să faci astăzi lucrurile parcă te ”afundă” și mai mult în starea de disperare pe care o resimți de ceva timp.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 ianuarie 2021

Deși astăzi ai parte de o schimbare pozitivă în plan psihic, energia lui Jupiter are tendința să te agite destul de mult. O persoană importantă pentru tine te ajută să depășești starea de nesiguranță din această perioadă, dar starea de spirit în care te vei afla nu îți va oferi totuși confortul de care ai nevoie.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 ianuarie 2021

Astăzi îți dorești să ajungi la zi cu partea administrativă. Ai rămas în urmă cu unele din proiectele personale și nu vrei să mai faci niciun compromis în acest sens. Seara alegi să te dedici hobby-urilor care te relaxează. Ai nevoie să te revitalizezi. 

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 ianuarie 2021

Ești în plină tranziție spre un nou set de valori. Privești lumea cu mai mult optimism și deschidere. Prezumția de nevinovăție o primește din partea ta orice persoană cu care ajungi să ai vreun conflict, de orice fel. Ești o persoană matură în ceea ce privește inteligența socială.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 ianuarie 2021

Dacă până în prezent îți cunoșteai foarte bine opțiunile, se pare că negura în care te ”zbați” nu cunoaște limite. Ai nevoie de timp pentru tine! Ești într-o continuă alergătură. Fiecare secundă este prețioasă pentru tine. Această zi petrecută în familie te ajută să îți încarci bateriile.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 ianuarie 2021

Modul în care reușești întotdeauna să te ”calibrezi” la nevoile celor din jur te ajută să dai naștere unor autentice relații de prietenie. Ești sinceră în raport cu tot ceea ce simți, iar adevărul tău ajunge să fie înțeles și de către cei din jur.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 ianuarie 2021

Chiar dacă îți este dificil să accepți acest adevăr, familia ajunge să fie un obstacol pentru tine. Dacă până în prezent îți cunoșteai foarte bine opțiunile, se pare că neputința și nesiguranța în care te zbați nu cunosc limite. Ai nevoie de timp pentru tine!

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 ianuarie 2021

Te irită peste măsură ”imprevizibilul”. Ți-ar plăcea foarte mult să deții controlul asupra a tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Din cauza acestei nevoi bolnăvicioase, echilibrul tău interior este zdruncinat la orice pas. Poate este important să cauți ajutor în acest sens.
Articole astro