Horoscopul zilei de 18 ianuarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 ianuarie 2020

De ceva timp ești mult mai încrezătoare în tot ceea ce reprezinți ca persoană, prietenă, femeie. Procesul de dezvoltare personală în care te afli te-a ajutat să ajungi la acest echilibru interior care nu mai poate fi zdruncinat. Cu o nouă aură, acum poți dezvălui lumii acele lucruri minunate care zac în tine.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 ianuarie 2020

Este indicat să fii mai superficială atunci când vine vorba de cei din jur. Ai nevoie de energie pentru propriile obiective și pentru cei cu adevărat importanți din viața ta. Dacă te simți nesigură cu privire la anumiți pași pe care trebuie să îi faci, trebuie doar să ai răbdare.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 ianuarie 2020

Tonusul tău psihic are de suferit astăzi. Deși informațiile pe care încerci să le integrezi nu reprezintă ceva nou pentru tine, temerile pe care le ai, iau amploare. Niciodată nu te-ai simțit mai agresivă decât în zilele acestea. Toate frustrările acumulate de-a lungul timpului ies la iveală în contexte nepotrivite.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 ianuarie 2020

Această zi este specială pentru tine. Deși nu mai sperai că se va întâmpla asta, simți cum te detașezi de persoane care te zdruncinau emoțional. Totul se calmează și acum îți dai seama că viața nu a greșit față de tine atunci când te-a forțat să te îndepărtezi de ele.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 ianuarie 2020

Deși ai senzația că deții controlul asupra a tot ceea ce trăiești, sunt multe situații în care te pierzi cu firea. Ajungi chiar să nu te recunoști. La birou apar noi oportunități de implicare în proiecte importante. Pentru cariera ta este esențial să înveți să preiei inițativa.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 ianuarie 2020

Din cauza influenței pe care o are Luna asupra zodiei tale, astăzi este posibil să te adâncești și mai mult în starea apatică în care te afli deja. În jurul tău nu găsești ancore emoționale care să te ajute să ”nuanțezi” altfel propria stare și alegi să te complaci.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 ianuarie 2020

Ai nevoie de surse noi de inspirație pentru a putea face tot ceea ce ți-ai propus. Te simți blocată din punct de vedere emoțional. Modul în care alegi să faci astăzi lucrurile parcă te ”afundă” și mai mult în starea de disperare pe care o resimți de ceva timp.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 ianuarie 2020

Ai nevoie de un nou început. De asemenea, este important să îți focalizezi atenția și spre ”zdruncinarea” tabieturilor nesănătoase. Acestea ajung să îți consume o bună parte din energie. Pentru a face față provocărilor zilnice, ai nevoie de mai multă vitalitate și activități care să îți mențină motivația.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 ianuarie 2020

Ești melancolică, trăiești din nou în trecut și parcă ajung să te doară propriile amintiri. Familia și problemele pe care le întâmpină membrii ei ajung să fie un obstacol pentru tine. Dezvoltarea ta personală stagnează deoarece renunți la propriile visuri pentru a-i ajuta pe cei din jur.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 ianuarie 2020

Odată ce ai ajuns într-un punct riscant, este important să te ”propulsezi” cu determinare către zona în care îți dorești să ajungi. A sta prea mult pe gânduri poate încetini anumite reacții, iar efectele vor fi dificil de manageriat. Stăpânirea de sine este cheia succesului în astfel de contexte.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 ianuarie 2020

Stagnarea de care ai parte în plan profesional este ceva ce trebuie să îți dea de gândit. Te dezici tot mai mult de tot ceea ce reprezinți ca persoană și ajungi în diverse situații sau contexte care nu fac decât să ”îți susțină cauza”. Frustrările pe care le-ai adunat ajung să îți dicteze întreaga viață.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 ianuarie 2020

Chiar dacă poate nu simți acest lucru, ești capabilă să faci schimbarea de care ai nevoie pentru a avea parte de un nou început. Tensiunea acumulată în ultima perioadă începe să se ”disperseze”. Totul ți se prezintă acum într-o manieră mult mai clară.
Articole astro