Horoscopul zilei de 18 ianuarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 ianuarie 2019

Energia lui Saturn zdruncină din rădăcini o amintire neplăcută. Tot ceea ce resimți în urma acestui dezechilibru este frustrare și dezamăgire. Chiar dacă ideile pe care le ai nu sunt puse întotdeauna în practică, ai parte de aprecierea celor dragi.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 ianuarie 2019

Te irită peste măsură ideea de imprevizibil. Ți-ar plăcea foarte mult să deții controlul asupra a tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Din cauza acestei nevoi bolnăvicioase, echilibrul tău interior este zdruncinat la orice pas. Este important să cauți ajutor de specialitate în acest sens.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 ianuarie 2019

Ai nevoie de surse noi de inspirație pentru a putea face tot ceea ce ți-ai propus. Te simți blocată din punct de vedere emoțional. Modul în care alegi să faci astăzi lucrurile parcă te ”afundă” și mai mult în starea de disperare pe care o resimți de ceva timp.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 ianuarie 2019

Indiferent de starea de spirit de astăzi, alegerile care urmează să le faci sunt foarte bine argumentate. Pentru a face față provocărilor zilnice, ai nevoie de mai multă vitalitate și de activități care să îți mențină ”trează” motivația. Astăzi totul merge bine din punct de vedere sentimental. 

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 ianuarie 2019

Te înțelegi extrem de bine cu partenerul, dar parcă toată această fericire care îți este dat să o trăiești este mult prea fragilă. Tot ceea ce faceți împreună vă aduce mai aproape unul de celălalt și te ”chinui” să te lași purtată de această stare de armonie pe care o resimți.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 ianuarie 2019

Deciziile tale, indiferent de context, sunt puse mereu la îndoială. Nu trebuie să te complaci să joci un asemenea rol social. Chiar dacă îți este greu să faci față tumultului emoțional de care ai parte astăzi, reușești totuși să nu iei nicio decizie nesăbuită.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 ianuarie 2019

Ești consternată de limitele pe care încearcă cei din jur să ți le impună. Ești o fire independentă și nu agreezi un astfel de comportament limitativ, indiferent că este vorba de viața personală sau de cea profesională. Lasă-ți gândurile libere și fii încrezătoare în capacitatea ta de ”a crea”!

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 ianuarie 2019

Fiecare secundă este prețioasă pentru tine, mai ales în ceea ce privește cariera. Sunt multe oportunități care îți surâd, dar a lua o decizie în acest sens nu este un lucru tocmai ușor de făcut. Imaginea socială pe care ți-ai construit-o în timp ascunde multe prejudecăți de care te dezici când iei decizii personale.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 ianuarie 2019

Ideea de rutină nu este ceva care să facă parte din viața ta. Ești într-o continuă alergătură, iar dorința de a face mereu lucruri noi te ajută să te dezvolți constant. E ca și cum te afli într-un carusel de trăiri care merge necontenit și de fapt asta este ceea ce te atrage cel mai mult la dinamica vieții tale.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 ianuarie 2019

Această zi este una specială pentru tine. Deși nu mai sperai că se va întâmpla asta, simți cum începi să te detașezi de persoane care te zdruncinau emoțional. Totul se calmează și acum îți dai seama că viața nu a greșit față de tine atunci când te-a forțat să te îndepărtezi de ele.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 ianuarie 2019

Prietenii îți observă imediat starea apatică în care te afli și nu insistă asupra ei. Ei știu că în momente de genul ai nevoie de spațiu și timp. Deși tu ești mereu disponibilă din punct de vedere emoțional, astăzi alegi să rămâi retrasă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 ianuarie 2019

Din cauza influenței pe care o are Luna asupra zodiei tale, astăzi este posibil să te adâncești și mai mult în starea apatică în care te afli deja. În jurul tău nu găsești ancore emoționale care să te ajute să ”nuanțezi” altfel propria stare și alegi să te complaci.
Articole astro