Horoscopul zilei de 18 februarie 2024

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 februarie 2024

Intruziunea de care sunt capabili unii oameni este ceva ce te irită peste măsură. Viața ta socială prinde amploare în această perioadă. Ai nevoie să cunoști oameni noi. Sunt situații în care stima ta de sine are de suferit din cauza unor persoane care au tendința constantă să te denigreze.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 februarie 2024

Tonusul tău psihic are de suferit astăzi. Deși informațiile pe care încerci să le integrezi nu reprezintă ceva nou pentru tine, temerile pe care le ai iau amploare. Niciodată nu te-ai simțit mai agresivă decât în zilele acestea. Toate frustrările acumulate de-a lungul timpului ies la iveală în contexte nepotrivite.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 februarie 2024

Modul în care ajungi să integrezi tot ceea ce ți se întâmplă în plan personal te va ajuta să continui toate ”bătăliile” pe care le duci cu umbrele trecutului. Suferința pe care ai trăit-o de mic copil a făcut din tine o persoană sensibilă, cu multe prejudecăți și cu o incapacitate evidentă de a se lăsa iubită.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 februarie 2024

Încearcă să profiți de avantajul pe care îl ai față de cei din jur, dar fă-o cu inima deschisă! Nu te mai crampona în tot felul de gânduri neconstructive. De cele mai multe ori, propriul psihic poate fi considerat cel mai aprig ”dușman”. Te trage în jos și te ”răstălmăcește” sub toate formele.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 februarie 2024

Optimismul tău e molipsitor și generează în jur o atmosferă placută și relaxată. Dacă ești într-o relație, te simți dominată de personalitatea extrem de exuberantă a partenerului. Mai mult decât atât, nu înțelegi de ce persoanele care vă cunosc pe amândoi sunt mai atrași social de el.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 februarie 2024

Te irită peste măsură ideea de imprevizibil. Ți-ar plăcea foarte mult să deții controlul asupra a tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Din cauza acestei nevoi bolnăvicioase, echilibrul tău interior este zdruncinat la orice pas. Este important să cauți ajutor de specialitate în acest sens.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 februarie 2024

Deși ai destul de multe idei de pus în practică, te simți blocată. Pentru a face ceva, orice, ai nevoie întotdeauna de confirmarea celor din jur. Atmosfera se precipită destul de mult la birou deoarece apar conflicte banale la orice pas. Niciunul dintre colegi nu optează pentru înțelegere și flexibilitate.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 februarie 2024

Deși încerci să nu te lași afectată de conflictele de care ai parte, te întrebi totuși care este poziția pe care ar trebui să o adopți în raport cu ceea ce se întâmplă. Suferi mai mereu pentru lucruri fără sens și asta te epuizează. La nivel energetic, investești în multe situații din care nu ai niciun beneficiu.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 februarie 2024

Viața ta emoțională va trece printr-o revigorare accentuată în acest sfârșit de săptămână. Te lași dusă de val și astfel reușești să colecționezi amintiri frumoase alături de persoana iubită. Zilele din weekend sunt adesea dificile din cauza oboselii acumulate și a programului încărcat pe care îl ai la birou, dar asta nu trebuie să te împiedici să petreci timp cu cei dragi.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 februarie 2024

Te îndepărtezi de persoanele egocentrice și egoiste și te focusezi pe acele activități care te ajută să îți îndeplinești propriile visuri. Faptul că ai în viața ta persoane autentice te face să rămâi încrezătoare în tot ceea ce înseamnă adevărate relații de prietenie.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 februarie 2024

Te înțelegi extrem de bine cu partenerul, dar parcă toată această fericire care îți este dat să o trăiești este mult prea fragilă. Tot ceea ce faceți împreună vă aduce mai aproape unul de celălalt și te ”chinui” să te lași purtată de această stare de armonie pe care o resimți.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 februarie 2024

Ai nevoie de un nou început. De asemenea, este important să îți focalizezi atenția și spre ”zdruncinarea” tabieturilor nesănătoase. Acestea ajung să îți consume o bună parte din energie. Pentru a face față provocărilor zilnice, ai nevoie de mai multă vitalitate și activități care să îți mențină motivația.
Articole astro