Horoscopul zilei de 18 februarie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 februarie 2022

Ești din ce în ce mai absentă în raport cu ce se întâmplă în jur. Starea irascibilă este la cote maxime. Spre finele acestei săptămâni, lucrurile se precipită destul de mult și pe plan personal. Atunci când credeai că ai ajuns la un real echilibru emoțional, totul se năruire prea repede în jurul tău.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 februarie 2022

În sfârșit îți dai voie să eșuezi! Pentru o lungă perioadă de timp, ai crezut că nimeni nu te va putea opri din agitația pe care o trăiești. Se pare însă că propriul organism este cel care ți-a tras anumite semnale de alarmă. Și te-ai ascultat așa cum nu ai făcut-o niciodată.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 februarie 2022

Amâni pentru o perioadă nedeterminată tot ceea ce ai de făcut și încerci să îți conservi cât mai mult energia psihică. Lucrurile pur și simplu, au luat-o razna în ultima perioadă. Modul în care ai ajuns să te simți a reușit să trezească în tine o ultimă fărâmă de conștientizare.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 februarie 2022

Te simți anxioasă și incapabilă să te conectezi la toți cei din jurul tău. Lucrurile, întâmplările, emoțiile parcă trec pe lângă tine, fără însă a-și lăsa amprenta asupra universului tău interior. Din păcate, nu reușești să îți dai seama care este cu adevărat problema.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 februarie 2022

Această zi se află sub influența unei puternice și neobișnuite energii astrale. Ai grijă la excese, de orice fel! Zdruncini din rădăcini o amintire neplăcută. Tot ceea ce resimți este plin de frustare și dezamăgire. Chiar dacă ideile pe care le ai nu sunt puse întotdeuna în practică, ai parte de aprecierea colegilor.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 februarie 2022

Relațiile din viața ta sunt destul de restrictive. Întâmplările de astăzi îți testează capacitatea de a ierta. Ești pusă în posturi inconfortabile din cauza unei persoane al cărei scop nu îl cunoști. Nu înțelegi gratuitatea acesti gesturi ingrate. În viața personală ai parte de afecțiune și candoare din partea persoanei iubite.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 februarie 2022

În plan personal, nu reușești să mai găsești punctele comune pe care le aveai odată cu partenerul de viață. Este posibil să fie vorba doar de o lipsă de sincronizare de moment. Cu anumite persoane te vezi destul de rar, dar acest fapt nu definește sub nicio formă legătura emoțională care s-a creat între voi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 februarie 2022

Energia lui Saturn zdruncină din rădăcini o amintire neplăcută. Tot ceea ce resimți în urma acestui dezechilibru este frustrare și dezamăgire. Chiar dacă ideile pe care le ai nu sunt puse întotdeauna în practică, ai parte de aprecierea celor dragi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 februarie 2022

Firea independentă te ajută să nu depinzi de nimeni și nimic. Indiferent de starea de spirit de astăzi, alegerile pe care urmează să le faci sunt foarte bine argumentate. Armonia din viața de cuplu te ajută să îți urmezi visurile în plan profesional.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 februarie 2022

Toate frustrările acumulate de-a lungul timpului ies la iveală în contexte nepotrivite. Din păcate, nu crezi în ideea de schimbare a caracterului. ”Esența” fiecăruia dintre noi iese la suprafață sub aceiași ”formă” atunci când ne aflăm în același tip de context.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 februarie 2022

Ești consternată de limitele pe care încearcă cei din jur să și le impună. Ești o fire independentă. În multe contexte, nu agreezi impunerea unui comportament limitativ, indiferent că este vorba de viața personală sau de cea profesională. Lasă-ți gândurile libere și fii încrezătoare în capacitatea ta de ”a crea”!

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 februarie 2022

Deși tu ești mereu disponibilă din punct de vedere emoțional, astăzi alegi să rămâi retrasă.  La birou apar noi oportunități de implicare în proiecte importante. Având în vedere momentul în care se află cariera ta, este esențial să înveți să preiei inițativa.
Articole astro