Horoscopul zilei de 18 februarie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 februarie 2021

Chiar dacă majoritatea ideilor pe care le ai te ajută să te remarci în plan profesional, și conduita pe care o adopți este importantă. Pe parcursul acestei zile se pare că te vei afla mereu pe muchie de cuțit, indiferent că este vorba de sentimente, emoții, decizii sau provocări.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 februarie 2021

Trăiești din nou în trecut și ajung din nou să te doară timpurile demult apuse. Unele alegeri pe care le faci nu au niciun fundament logic. Cei din jur sunt intrigați de comportamentul autodistructiv. Ești singura persoană din anturajul tău care alege mereu un stil de viață periculos.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 februarie 2021

Ești din ce în ce mai absentă în raport cu ce se întâmplă în jur, iar irascibilitatea este la cote maxime. Lucrurile se precipită destul de mult și pe plan personal. Atunci când credeai că ai ajuns la un real echilibru emoțional, îți dai seama că acest sentiment nu este de fapt unul autentic.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 februarie 2021

Faci pași importanți spre regăsirea echilibrului interior. Acțiunile pe care le întreprinzi sunt dictate de ceea ce simți. Venus și Marte te ajută să îți menții încrederea în iubire, chiar dacă este de înțeles că este greu să faci asta având în vedere situațiile dificile prin care ai trecut.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 februarie 2021

Ai rămas în urmă cu unele din proiectele personale și nu vrei să mai faci niciun compromis în acest sens. Adori să faci lucruri care îți aduc confort emoțional. În sfârșit ai învățat să te pui pe primul plan și acest lucru este vizibil chiar în modul în care prioritizezi lucrurile.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 februarie 2021

Abilitățile în sfera creativității te ajută să rezolvi anumite probleme în această dimineață. Indiferent de punctul în care te afli în relația personală, îți dorești mult mai mult de la cel de lângă tine. Așteptările pe care le ai ajung să fie chiar ireale și asta va crea tensiune între tine și cel ales.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 februarie 2021

Siguranța financiară de care ai nevoie are și un fundament psihologic. Te simți nesigură în raport cu multe aspecte ale vieții tale și ești într-o căutare perpetuă a stabilității. Chiar dacă sunt situații pe care accepți că nu le poți controla, niciodată nu îți pierzi determinarea.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 februarie 2021

Deși astăzi ai parte de o schimbare pozitivă în plan psihic, energia lui Jupiter are tendința să te agite destul de mult. Nu ai aceiași încredere în reușită ca altădată. Persoana iubită îți oferă susținerea și înțelegerea de care ai nevoie pentru a reuși să îți setezi obiective înalte și să le și atingi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 februarie 2021

Starea de bine pe care o resimți astăzi te ajută să pui la punct dezorganizarea din viața ta. Se pare că acum privești lucrurile cu mai multă claritate. Chiar dacă uneori realitatea pe care o trăiești este ”greu de cuprins”, dai tot ceea ce e mai bun în tine pentru a reuși să faci asta.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 februarie 2021

Atunci când simți că ai nevoie de o pauză de la tot, Jupiter te împinge de la spate să ai mai mult curaj pentru a-ți depăși limitele. În orice context în care te afli pui propriul confort pe primul plan. Nu vrei să mai faci niciun compromis în ceea ce privește acest lucru.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 februarie 2021

Împlinirea pe care o trăiești în plan personal te ajută întotdeauna să faci față provocărilor de zi cu zi. Convingerile în raport cu ceea ce reprezinți te ajută să scazi anxietatea pe care o resimți în anumite contexte sociale. A te încrede în sine reprezintă de fapt cel mai important atu.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 februarie 2021

Ai nevoie de surse noi de inspirație pentru a putea face tot ceea ce ți-ai propus. Te simți blocată din punct de vedere emoțional. Modul în care alegi să faci astăzi lucrurile parcă te ”afundă” și mai mult în starea de disperare pe care o resimți de ceva timp.
Articole astro