Horoscopul zilei de 18 februarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 februarie 2020

Ești melancolică, trăiești din nou în trecut și parcă ajunge să te doară propriile amintiri. Familia ajunge să fie un obstacol pentru tine. Dacă până în prezent îți cunoșteai foarte bine opțiunile, se pare că negura în care te zbați nu cunoaște limite. Ai nevoie de timp pentru tine!

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 februarie 2020

Te increzi foarte mult in visurile tale. Nicio secundă nu te raportezi la ele ca fiind ceva imposibil de atins. Mișcarea fizică pe care o faci zi de zi ajunge să îți schimbe viața. Energia și starea de bine pe care le câștigi făcând asta sunt de neegalat.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 februarie 2020

În zilele astea forțele cosmice gravitează în jurul tău, impulsionându-te să te lași condusă de intuiție în tot ceea ce faci. Deși sunt multe contexte în care ai nevoie de confirmare socială, rămâi o fire independentă și individualistă. Indiferent de ceea ce simți, evită să respingi persoanele care nu-ți îndeplinesc așteptările.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 februarie 2020

Dacă ești într-o relație, aproape sigur vei avea parte de conflicte legate de familie. Partenerul nu va fi prea încântat de deciziile pe care le iei. Va trebui să îți argumentezi alegerile. Singură, refuzi o nouă relație cu o persoana din trecut deoarece îți este frică să trăiești aceiași dezamăgire.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 februarie 2020

Această zi este specială pentru tine. Deși nu mai sperai că se va întâmpla asta, simți cum te detașezi de persoane care te zdruncinau emoțional. Totul se calmează și acum îți dai seama că viața nu a greșit față de tine atunci când te-a forțat să te îndepărtezi de ele.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 februarie 2020

Lasă loc de răbdare și de compasiune! Mai ales prin prisma situațiilor critice prin care treci în această perioadă, este nevoie să fii mai indulgentă cu tine. Viața profesională este într-o continuă ascensiune. Toate meritele sunt ale tale!

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 februarie 2020

Chiar dacă îți dorești autenticitate în viața ta, îți dai seama că nu reușești să faci compromisuri în acest sens. Magia acestei perioade prospere pe care o trăiești pare că te îndeamnă să pui mai mult preț pe lucrurile simbolice care aparent nu sunt ”învăluite” cu semnificații deosebite.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 februarie 2020

Visurile pe care le aveai pentru viața sentimentală se transformă în adevărate coșmaruri. Lucrurile iau o întorsătură complet neașteptată. Încerci să îți dai seama ce anume ai făcut tu greșit. Te simți dezamăgită și încetezi să mai speri în ideea de ”fericire în doi”.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 februarie 2020

În fața ta se așterne o lume întreagă ce se lasă explorată. Orele acestei zile se află sub influența lui Venus care va intensifica dorința ta de a călători. Visezi cu ochii deschiși la mii de destinații. Chiar dacă dificultățile financiare din prezent nu te lasă să proiectezi prea multe obiective, nu renunți atât de ușor.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 februarie 2020

Viața sentimentală nu e foarte liniștită în acest moment. Situația în care te afli îți cere să te exprimi mai mult. Înveți să accepti mai puțin influența partenerului și a persoanelor apropiate. Din pacate, nu știi să faci acest lucru constant și ajungi să faci din nou compromisuri în raport cu propria persoană.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 februarie 2020

Atunci când au loc tot felul de evenimente în familie, te retragi. Nu îți place că oamenii aleg astfel de contexte pentru a vorbi doar despre sentimentele și problemele personale. La birou este important să rămâi conectată la ceea ce se întâmplă în jur pentru a nu pierde nicio oportunitate de promovare.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 februarie 2020

Ești o fire caldă, sociabilă, dedicată. Ideea de rutină sau de plictiseală nu este ceva care să facă parte din viața ta. Ești într-o continuă alergătură. Nu ai timp de pierdut. Fiecare secundă este prețioasă pentru tine. Ai senzația că te afli într-un carusel de trăiri care merge necontenit.
Articole astro