Horoscopul zilei de 18 februarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 februarie 2019

Tonusul tău psihic are de suferit astăzi. Deși informațiile pe care încerci să le integrezi nu reprezintă ceva nou pentru tine, temerile pe care le ai, iau amploare. Niciodată nu te-ai simțit mai agresivă decât în zilele acestea. Frustrările acumulate de-a lungul timpului ies la iveală în contexte nepotrivite.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 februarie 2019

Ai senzația că cei din jur încearcă să te țină deoparte de ”miezul” acțiunii. Nu te simți inclusă, apreciată și din  această cauză sentimentul de neapartenență devine tot mai acut. Mai mult decât atât, neîncrederea în sine devine parte integrantă a oricărui acțiuni pe care o întreprinzi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 februarie 2019

Indiferent că este vorba de carieră sau de viața personală, este important să elimini ambiguitățile. Vitalitatea îți lipsește cu desăvârșire. Chiar dacă tu îți dorești să faci multe lucruri pe parcursul unei zile, te ”împiedici” mereu de tot felul de stări de neliniște care te fac să îți pierzi concentrarea.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 februarie 2019

Chiar dacă totul pare haos în jurul tău, această zi te ajută să pui la punct o serie de detalii importante pentru ascensiunea profesională. În această perioadă din viața ta, cariera se pare că este singura care îți oferă stabilitatea de care ai nevoie.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 februarie 2019

În plan profesional ești mult mai încrezătoare în tot ceea ce întreprinzi. Chiar dacă uneori îți este dificil să faci lucrurile așa cum ți se solicită, nu te dai bătută. În ceea ce privește familia, ai senzația că tot ceea ce ai realizat se năruie brusc sub ochii tăi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 februarie 2019

Nu ești adepta lucrurilor spuse în față. Îți este teamă de adevăr, chiar dacă asta înseamnă să te ascunzi în spatele unor lucruri care te dezechilibrează din punct de vedere emoțional. Majoritatea evenimentelor care au loc astăzi la locul de muncă te fac să îți dai seama că ceea ce faci în prezent trebuie să fie ceva trecător în cariera ta.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 februarie 2019

Este important să îți focalizezi atenția spre ”zdruncinarea” tabieturilor nesănătoase. Acestea ajung să îți consume o bună parte din energie. Pentru a face față provocărilor zilnice, ai nevoie de mai multă vitalitate și activități care să îți mențină motivația.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 februarie 2019

Adopți o atitudine revoluționară în toate aspectele vieții. Deși pari foarte sigură de ceea ce îți dorești, unele evenimente te vor lua prin surprindere. Agitația de care ai parte astăzi îți zdruncină toate planurile pentru perioada următoare.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 februarie 2019

Această zi se află sub influența unei puternice și neobișnuite energii astrale. Ai grijă la excese, de orice fel! Zdruncini din rădăcini o amintire neplăcută. Tot ceea ce resimți este frustare și dezamăgire. Chiar dacă ideile pe care le ai nu sunt puse întotdeuna în practică, ai parte de aprecierea colegilor.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 februarie 2019

Te irită peste măsură ideea de imprevizibil. Atunci când ai parte de lucruri la care nu te-ai fi gândit vreodată, îți dai seama că nu deții deloc controlul asupra propriei vieți. Starea de spirit de astăzi, în ciuda negativismului de care ești înconjurată, te ajută să duci la îndeplinire multe din planurile stabilite.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 februarie 2019

Dacă ești într-o relație, astăzi aproape sigur vei avea parte de conflicte legate de familie. Partenerul nu va fi prea încântat de deciziile pe care le iei fără ca el să fie anunțat, iar tu consideri că nu trebuie să dai explicații pentru tot ceea ce faci. Cu toate astea, va trebui să îți argumentezi alegerile.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 februarie 2019

Singură, refuzi o nouă relație cu o persoană din trecut deoarece îți este frică să trăiești aceiași dezamăgire. Nu crezi în ideea de schimbare a caracterului. ”Esența” fiecăruia dintre noi iese la suprafață sub aceiași ”formă” atunci când ne aflăm în același tip de context.
Articole astro