Horoscopul zilei de 18 februarie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 februarie 2018

Astăzi totul merge bine din punct de vedere sentimental. Te înțelegi extrem de bine cu partenerul și tot ceea ce faceți împreună vă aduce mai aproape unul de celălalt. Optimismul tău e molipsitor și generează în jur o atmosferă foarte placută.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 februarie 2018

Pentru a simți armonia din viața ta este important să găsești un echilibru pe plan sentimental! Daca ești într-o relație, te simți acaparată de ceea ce își dorește cel de lângă tine. Ajungi mereu să te desconsideri în fața nevoilor celor din jur. Acest comportament este distructiv.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 februarie 2018

Faptul că lucrurile nu iau forma pe care ți-o dorești are un efect negativ asupra dispoziției tale. Astrele nu îți induc energie bună și toată ziua parcă te muți de pe un scaun pe altul. Ești melancolică, trăiești din nou în trecut și parcă ajunge să te doară timpurile de demult apuse.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 februarie 2018

Familia, dar nici prietenii nu au încredere în tine. Deciziile tale sunt puse mereu la îndoială. Nu trebuie să te complaci să joci un asemenea rol social. Chiar dacă îți este greu să faci față tumultului emoțional de care ai parte astăzi, reușești totuși să nu iei nicio decizie nesăbuită.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 februarie 2018

Indiferent de ceea ce se petrece în viața ta privată, rămâi consecventă și dedicată la locul de muncă. Implicarea totală de care dai dovadă îi uimește în fiecare zi pe colegii de departament, dar și pe șefi. Chiar și în această zi de duminică te prezinți la birou dis de dimineață pentru că ai de finalizat ceva ce nu suportă amânare.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 februarie 2018

Astăzi nu vei ezita nicio secundă să spui lucrurilor pe nume. Nu îți place deloc ideea de ambiguitate. Prietenii apropiați au mereu tendința de a te atrage în tot feluri de manevre imorale. Alegi să nu le urmezi cursul pentru că nu ai nevoie de complicații în viața ta.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 februarie 2018

Deși nu îți stă în caracter să faci asta, acorzi atenție detaliilor pentru a nu mai fi nevoită să suporți consecințele propriei impulsivități. În plac personal ai ajuns să regreți multe lucruri din trecut. Îți lipsește modul în care copilăreai altădată și faptul că simțeai că viața avea foarte multe surprize pentru tine. Acum totul este monoton.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 februarie 2018

Ești o fire caldă, sociabilă, dedicată. Această zi este specială pentru tine. Deși nu mai sperai că se va întâmpla asta, simți cum te detașezi de persoane care te zdruncinau emoțional. Totul se calmează și acum îți dai seama că viața nu a greșit față de tine atunci când te-a forțat să te îndepărtezi de ele.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 februarie 2018

Ideea de rutină sau de plictiseală nu este ceva care să facă parte din viața ta. Ești într-o continuă alergătură. Nu ai timp de pierdut. Fiecare secundă este prețioasă pentru tine. Această zi petrecută în familie te ajută să îți încarci bateriile. Mai mult decât atât te ajută să iei o decizie importantă pentru carieră.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 februarie 2018

Această zi este greu de îndurat din punct de vedere emoțional. Ai senzația că te afli într-un carusel de trăiri care merge necontenit. Prietenii îți observă imediat starea apatică în care te afli și nu insistă asupra ei. Ei știu că în aceste momente ai nevoie de spațiu și timp.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 februarie 2018

O persoană apropiată are nevoie de ajutorul tău. Deși tu ești mereu disponibilă din punct de vedere emoțional, astăzi alegi să stai retrasă. Poate cei din jur nu îți înțeleg comportamentul. Ideea este că nici măcar nu ai nevoie de acceptarea sau confirmarea lor.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 februarie 2018

Indiferent de starea de spirit de astăzi, alegerile pe care urmează să le faci sunt foarte bine argumentate. Atunci când au loc tot felul de evenimente în familie, te retragi. Nu îți place că oamenii aleg astfel de contexte pentru a vorbi doar despre sentimentele și problemele personale.
Articole astro