Horoscopul zilei de 18 decembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 decembrie 2021

Indiferent de starea de spirit de astăzi, alegerile pe care urmează să le faci sunt foarte bine argumentate. Pentru a face față provocărilor zilnice, ai nevoie de mai multă vitalitate și de activități care să îți mențină ”trează” motivația. Astăzi totul merge bine din punct de vedere sentimental. 

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 decembrie 2021

Chiar de la începutul zilei ai impresia că lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori în relațiile cu cei din jur. Nu te împacienta! Ele se vor regla în urma unor discuții lămuritoare care însă vizează aspecte destul de sensibile. Ai incredere în ceea ce simți atunci când vine vorba de viața personală!

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 decembrie 2021

Ideea de rutină nu este ceva care să facă parte din viața ta. Ești într-o continuă alergătură, iar dorința de a face mereu lucruri noi te ajută să te dezvolți constant. E ca și cum te afli într-un carusel de trăiri care merge necontenit și de fapt asta este ceea ce te atrage cel mai mult la dinamica vieții tale.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 decembrie 2021

Deși tu ești mereu disponibilă din punct de vedere emoțional, astăzi alegi să rămâi retrasă. Odată ce alegi să te observi mai bine, îți dai seama că a fi o fire altruistă nu este ceva care îți aduce comfort. Este vorba mai mult de a te încadra în anumite standarde sociale.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 decembrie 2021

Odată ce ai ajuns într-un punct riscant, este important să te ”propulsezi” cu determinare către zona în care îți dorești să ajungi. A sta prea mult pe gânduri poate încetini anumite reacții, iar efectele vor fi dificil de manageriat. Stăpânirea de sine este cheia succesului în astfel de contexte.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 decembrie 2021

Ai rămas în urmă cu unele proiecte personale și nu vrei să mai faci niciun compromis în acest sens. La birou rutina este cea care poate exprima cea mai bine dinamica lucrurilor. Seara alegi să o petreci citind una din cărțile preferate. Este activitatea care te relaxează întru totul.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 decembrie 2021

Ai nevoie doar de relaxare și de detașare de tot ceea ce reprezintă social în viața ta pentru a putea face lucrurile într-o manieră diferită. Influența pe care o primești la nivel inconștient de la cei din jurul tău vorbește de la sine în anumite contexte.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 decembrie 2021

Ai nevoie de mai multă motivație pentru a-ți atinge obiectivele. Pe parcursul acestei zile sunt destul de multe situații care te vor scoate din zona de confort. Atunci când simți că ai nevoie de o pauză de la tot, Jupiter te împinge de la spate să ai mai mult curaj pentru a-ți depăși limitele.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 decembrie 2021

Ești foarte jovială în raport cu cei din jur. Această atitudine, chiar și inconștientă, îl pune uneori într-o situație inconfortabilă pe partenerul tău. Știi întotdeauna să îți motivezi alegerile. Independent de acest lucru, este important să faci și alegerile potrivite. 

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 decembrie 2021

Adori să faci lucruri care îți aduc confort emoțional. În sfârșit ai învățat să te pui pe primul plan și acest lucru este vizibil chiar în modul în care prioritizezi lucrurile. Atunci când vine vorba de carieră, preferi să analizezi foarte bine opțiunile pe care le ai înainte de a lua orice decizie cu efecte pe termen lung.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 decembrie 2021

Atunci când vine vorba de decizii profesionale, înveți să accepți mai puțin influența partenerului și a persoanelor apropiate. Din păcate, nu știi să faci acest lucru constant și ajungi să faci din nou compromisuri în raport cu propria persoană.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 decembrie 2021

Atunci când au loc tot felul de evenimente în familie, te retragi în lumea propriilor gânduri. Nu îți place că oamenii aleg astfel de contexte pentru a îți expune viața personală. Te simți tot mai copleșită în astfel de situații și de aceea încerci pe cât poți de mult să le eviți.  
Articole astro