Horoscopul zilei de 18 decembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 decembrie 2020

Atunci când au loc tot felul de onomastice în familie, alegi să stai retrasă față de tot vacarmul care se crează. Nu îți place că oamenii aleg astfel de contexte pentru a vorbi doar despre sentimentele și problemele personale. Tu prin intermediul acestor reuniuni ai prefera să te încarci cu energie pozitivă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 decembrie 2020

Lucrurile se aranjează de la sine exact așa cum îți dorești. Nu depui niciun efort în absolut nimic din ceea ce întreprinzi astăzi, iar planurile iau forma la care visai. Atunci când vine vorba de carieră, trebuie să le arăți celor din jur în mod consecvent, determinarea de care ești capabilă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 decembrie 2020

Chiar dacă majoritatea ideilor pe care le ai te ajută să te remarci în plan profesional, și conduita pe care o adopți este importantă. Pe parcursul acestei zile te vei afla mai mereu pe muchie de cuțit, indiferent că este vorba de sentimente, emoții, decizii sau provocări.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 decembrie 2020

Energia venită din partea lui Saturn te va determina să îți menții standardele foarte ridicate, chiar dacă uneori simți că ar fi binevenit un compromisUnii au tendința să te critice destul de dur, dar asta nu înseamnă că tu trebuie să renunți la visurile pe care le ai.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 decembrie 2020

Atunci când vine vorba de aspecte personale, nu îi lași pe cei din jur să își exprime opiniile. Intruziunea de care sunt capabili unii oameni cu care intri în contact astăzi este ceva ce te irită peste măsură. Chiar dacă îți dorești o viață socială mai intensă, în această perioadă din viața ta nu ai inițiativă în acest sens.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 decembrie 2020

Uneori ești dornică să evadezi din zona de confort doar pentru a retrăi senzația de independență de altădată. În ceea ce privește relațiile interpersonale, nu mai ai încredere în oameni. Te gândești mereu la posbilitatea trădării și de aceea acțiunile tale sunt foarte calculate.

Balanta

Horoscop zilnic Balanța - horoscop azi, 18 decembrie 2020

Niciodată nu te lași învinsă! Chiar dacă ”momentele de rătăcire”, cum le numești tu, și-au mărit intensitatea sau durata, este important că ești conștientă de ceea ce trăiești. Acesta este primul pas spre vindecare. Cunoașterea de sine presupune mult exercițiu psihic și implicare.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 decembrie 2020

Ești expresivă și sociabilă pe întreg parcursul zilei. Lucrurile se aranjează de la sine exact așa cum îți dorești. Reușitele de care ai parte îi intrigă destul de mult pe cei din jur, mai ales atunci când drumul pe care trebuie să îl parcurgi nu este deloc anevoios.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 decembrie 2020

Situația profesională în care te afli îți cere să te exprimi mai mult. Înveți să accepti mai puțin influența partenerului și a persoanelor apropiate și să te lași ghidată de propriile nevoi. Reușești să te accepți din ce în ce mai bine cu toate defectele și calitățile pe care le ai.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 decembrie 2020

Ești conștientă că veștile proaste apar în viata ta doar pentru a-ți distrage atenția de la obiectivele setate. Starea de oboseală psihică tinde să se accentueze cu fiecare zi care trece. Ai nevoie de mai multă înțelegere și susținere din partea acelor persoane în raport cu care simți o anumită distanțare emoțională.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 decembrie 2020

Intruziunea de care sunt capabili unii oameni este ceva ce te irită peste măsură. Viața ta socială prinde amploare în această perioadă. Ai nevoie să cunoști oameni noi. Sunt situații în care stima ta de sine are de suferit din cauza unor persoane care au tendința constantă să te denigreze.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 decembrie 2020

În urma unor evenimente revelatoare, ți-ai dat seama care sunt cele mai valoroase părți ale vieții tale. Acum simți nevoia să arăți celor din jur gratitudinea pe care o simți. Alegerile pe care le faci sunt pline de pasiune și de dorința de trăi totul la superlativ.
Articole astro