Horoscopul zilei de 18 decembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 decembrie 2019

Avansarea într-o nouă funcție te scoate din rutina cu care erai obișnuită. În ciuda entuziasmului pe care îl resimți, ești conștientă că va trebui să te adaptezi repede schimbării pentru a putea da randament. Anticipezi cu discreție acțiunile persoanei iubite pentru a evita ca aceasta să se simtă subapreciată.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 decembrie 2019

Chiar dacă majoritatea ideilor pe care le ai te ajută să te remarci în plan profesional, și conduita pe care o adopți este importantă. Pe parcursul acestei zile se pare că te vei afla mereu pe muchie de cuțit, indiferent că este vorba de sentimente, emoții, decizii sau provocări.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 decembrie 2019

Deși ai destul de multe idei de pus în practică, te simți blocată. Pentru a face ceva, orice, ai nevoie întotdeauna de confirmarea celor din jur. Atmosfera se precipită destul de mult la birou deoarece apar conflicte banale la orice pas. Niciunul dintre colegi nu optează pentru înțelegere și flexibilitate.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 decembrie 2019

În plan personal, nu reușești să mai găsești punctele comune pe care le aveai odată cu partenerul de viață. Este posibil să fie vorba doar de o lipsă de sincronizare de moment. Nu lăsa ca acest sentiment pe care îl resimți să îți inunde rațiunea! Ai încredere în ceea ce ați ”construit” până în prezent!

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 decembrie 2019

Trăiești din nou în trecut și ajung din nou să te doară timpurile demult apuse. Unele alegeri pe care le faci nu au niciun fundament logic. Cei din jur sunt intrigați de comportamentul autodistructiv. Ești singura persoană din anturajul tău care alege mereu un stil de viață periculos.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 decembrie 2019

Încă din primele ore ale dimineții trăiești o stare de spirit agitată și confuză. Chiar dacă îți este greu să faci față tumultului emoțional de care ai parte, reușești totuși să nu iei nicio decizie nesăbuită. Seara acestei este perfectă pentru a face doar ceea ce îți place cel mai mult și anume, să gătești pentru cei dragi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 decembrie 2019

Cei care sunt deranjați de modul în care faci tu lucrurile, este indicat să fie rezervați și diplomați. Aceasta ar fi o atitudine corectă, dar pe care însă nu te poți baza. De ceva timp ești mult mai încrezătoare în tot ceea ce reprezinți ca persoană, prietenă, femeie și nimeni nu va ”zdruncina” acest sentiment.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 decembrie 2019

Ești din ce în ce mai absentă în raport cu ce se întâmplă în jur, iar irascibilitatea este la cote maxime. Lucrurile se precipită destul de mult și pe plan personal. Atunci când credeai că ai ajuns la un real echilibru emoțional, îți dai seama că acest sentiment nu este de fapt unul autentic.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 decembrie 2019

Prietenii îți observă imediat starea apatică în care te afli și nu insistă asupra ei. Ei știu că în această perioadă ai nevoie doar de spațiu și timp. Deși nu îți dorești acest lucru și te încrezi în resursele tale, oboseala psihică îți acaparează existența.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 decembrie 2019

Ideea de rutină sau de plictiseală nu este ceva care să facă parte din viața ta. Ești într-o continuă alergătură. Nu ai timp de pierdut. Fiecare secundă este prețioasă pentru tine. Această zi aduce cu adevărat împlinire în viața ta deoarece o petreci în familie.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 decembrie 2019

Chiar dacă ești de părere că majoritatea deciziilor sunt raționale, partea emoțională își spune întotdeauna cuvântul în multe dintre aspectele vieții tale. În cadrul activității de la birou, este esențial să acționezi, mai ales atunci când este vorba de momente cheie. 

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 decembrie 2019

Poate sună copilăresc, însă tot ceea ce trebuie să faci în această perioadă este să îți dai voie să simți. Ești blocată în esența anumitor întâmplări de care ai avut parte și încă acționezi prin prisma lor. Pentru tine, acum, viața de familie este pincipala sursă de vitalitate.
Articole astro