Horoscopul zilei de 18 decembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 decembrie 2018

Paleta de trăiri de care vei avea parte astăzi te-ar putea surprinde întru totul. Atunci când vine vorba de viața profesională, nu te simți atrasă de ideea de risc. Deși îți sunt propuse manevre imorale, alegi să nu îți încalci principiile. În viața ta ai nevoie de stabiitate.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 decembrie 2018

În plan personal, nu reușești să mai găsești punctele comune pe care le aveai odată cu partenerul de viață. Este posibil să fie vorba doar de o lipsă de sincronizare de moment. Nu lăsa ca acest sentiment pe care îl resimți să îți inunde rațiunea!

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 decembrie 2018

Ideea de rutină sau de plictiseală nu este ceva care să facă parte din viața ta. Ești într-o continuă alergătură. Nu ai timp de pierdut. Fiecare secundă este prețioasă pentru tine. Această zi petrecută în familie te ajută să îți încarci bateriile.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 decembrie 2018

Această zi este greu de îndurat din punct de vedere emoțional. Ai senzația că te afli într-un carusel de trăiri care merge necontenit. Prietenii apropiați îți observă imediat starea apatică în care te afli. Cu toate astea, îți acordă timp pentru a găsi singură răspunsurile la propriile dileme existențiale.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 decembrie 2018

În prima parte a zilei, o persoană apropiată are nevoie de ajutorul tău. Deși tu ești mereu disponibilă din punct de vedere emoțional, astăzi alegi să nu oferi altora ceea ce au nevoie. Din păcate, starea interioară agitată și confuză te va împiedica să faci ceva caracteristic propriei personalități.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 decembrie 2018

Adopți o atitudine revoluționară în toate aspectele vieții. Deși astăzi pari foarte sigură pe ceea ce îți dorești să obții prin acțiunile pe care le faci, unele evenimente te vor lua prin surprindere. Agitația de care ai parte îți zdruncină toate planurile pentru perioada următoare.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 decembrie 2018

Viitorul profesional se pare că nu a arătat niciodată mai clar decât acum. Încearcă să nu iei în considerare gândurile negative care îți inundă mintea încă de la începutul zilei. Da, ești o fire comunicativă care își exprimă cu ușurință emoțiile, dar această deschidere socială nu te ajută întotdeauna să te faci plăcută.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 decembrie 2018

Mai ai câteva obiective de atins până la finele anului și este important să nu îți pierzi motivația. Chiar dacă ești încăpățânată atunci când vine vorba de susținerea propriilor idei, această atitudine nu îți garantează succesul. Este nevoie de mult mai mult decât atât.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 decembrie 2018

Piedicile pe care încearcă unii să ți le pună sunt doar provocări în ceea ce te privește. Nimeni nu poate sta în fața motivațiilor tale pentru a atinge succesul, iar acest lucru îl cunosc despre tine doar familia și cei apropiați. Această zi de marți într-adevăr are trei ceasuri rele pentru tine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 decembrie 2018

Chiar dacă de multe ori poate nu simți acest lucru, ești capabilă să faci schimbarea de care ai nevoie pentru a avea parte de un nou început. Tensiunea acumulată în ultima perioada începe să se disperseze. Acum totul ți se prezintă într-o manieră mult mai clară.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 decembrie 2018

Deși tu nu ai aceiași încredere în reușită ca altădată, persoana iubită îți oferă susținerea și înțelegerea de care ai nevoie pentru a reuși să îți setezi obiective înalte și să le și atingi. Pentru tine asta înseamnă fericirea în doi! În ceea ce privește anumite relații din viața ta, continui să te înșeli în legătură cu intențiile persoanelor în cauză.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 decembrie 2018

Starea de conflict interior pare să se aplaneze. Vezi lucrurile cu mai multă claritate și maturitate. Responsabilitatea pe care o aruncai asupra altor persoane în raport cu propriile eșecuri, nu mai există în modelul tău comportamental. În prezent ești mult mai echilibrată, din toate punctele de vedere.
Articole astro