Horoscopul zilei de 18 august 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 august 2021

Totul se calmează în jurul tău. Acum îți dai seama că viața nu a greșit față de tine atunci când te-a forțat să te îndepărtezi de anumite persoane. Rezistența pe care ai impus-o în fața acestui proces te-a ajutat să îți descoperi propriile limite și să te redefinești ca persoană.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 august 2021

Ceri multe lucruri de la cei din jur și ajungi să fii destul de dezamăgită dacă așteptările pe care le proiectezi nu iau forma pe care ți-o dorești. Mercur-Saturn este o diadă care aduce multe schimbări fundamentale în viața ta, indiferent că tu acționezi sau nu.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 august 2021

Din cauza unui eșec pe care îl vei trăi, tot ceea ce vei resimți va fi frustare și dezamăgire. Chiar dacă ideile pe care le ai nu sunt puse întotdeauna în practică, ai parte de aprecierea celor dragi. Ești o fire exigentă, tipicară și deloc flexibilă, chiar și cu propria persoană.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 august 2021

Atunci când vine vorba de decizii radicale pe care este necesar să le iei pentru a-ți păstra statutul profesional, nu ai tăria psihică necesară pentru a o face. Deși știi că drumul spre succes este presărat de provocări, conflicte interioare și decizii spontane, în această perioadă nu poți ieși din zona de confort.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 august 2021

Ai nevoie de echilibru în plan emoțional și de aceea este nevoie să te pui pe primul loc, indiferent de contextul în care te afli. Din păcate, nu știi să faci acest lucru constant și ajungi să faci din nou compromisuri în raport cu propria persoană.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 august 2021

Ideea de ”echilibru interior” a ajuns să fie o utopie pentru tine. Evenimentele care au loc în viața ta nu te fac decât să crezi din ce în ce mai mult în tot ceea ce reprezintă eșecul. Cu toate astea, pe alocuri găsești unele ”ancore” de care te agăți pentru a ieși la liman.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 august 2021

Astăzi adopți o atitudine revoluționară în toate aspectele vieții. Această zi se află sub influența unei puternice și neobișnuite energii astrale. Ai grijă la excese, de orice fel! Zdruncini din rădăcini o amintire neplăcută. Tot ceea ce resimți este doar frustare și dezamăgire.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 august 2021

Modul în care ajungi să integrezi tot ceea ce ți se întâmplă în plan personal te va ajuta să continui toate ”bătăliile” pe care le duci cu umbrele trecutului. Suferința pe care ai trăit-o de mic copil a făcut din tine o persoană sensibilă, cu multe prejudecăți și cu o incapacitate evidentă de a se lăsa iubită.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 august 2021

Te detașezi foarte ușor de problemele celor din jur. Firea ta neimplicată și distantă te ferește întotdeauna de suferință. Cu toate astea, îți place să crezi despre tine că ești o persoană empatică și altruistă. Deși cariera este pe plan ascendent, nemulțumirile pe care le ai sunt neînțelese de cei apropiați.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 august 2021

Ești în plină tranziție spre un nou set de valori. Privești lumea cu mai mult optimism și deschidere. Prezumția de nevinovăție o primește din partea ta orice persoană cu care ajungi să ai vreun conflict, de orice fel. Ești o persoană matură în ceea ce privește inteligența socială.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 august 2021

Deciziile tale, indiferent de context, sunt puse mereu la îndoială. Nu trebuie să te complaci să joci un asemenea rol social. Din păcate, conflictele sunt inevitabile. Deși încerci să nu te lași afectată de ele, te întrebi totuși care este poziția pe care ar trebui să o adopți în raport cu ceea ce se întâmplă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 august 2021

Ziua se scurge destul de anevoios, mai ales la nivel emoțional. Probabilitatea ca ceea ce îți dorești să se și întâmple este destul de mică. Din păcate, alegi mereu să rămâi pe tușă. A te sustrage din fața provocărilor denotă o lipsă de încredere în sine sau în propriile obiective.
Articole astro