Horoscopul zilei de 18 august 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 august 2020

În urma unor experiențe pozitive pentru tine, ai devenit mult mai sigură pe tot ceea ce reprezinți ca persoană. La momentul actual, indiferent de postura în care te afli, știi cât valorezi. Noul raport față de sine te ajută să descoperi în tine tot mai multe resurse de care nu erai conștientă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 august 2020

Din cauza influenței pe care o are Luna asupra zodiei tale, astăzi este posibil să te adâncești și mai mult în starea apatică în care te afli deja. În jurul tău nu găsești ancore emoționale care să te ajute să ”nuanțezi” altfel propria stare și alegi să te complaci.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 august 2020

Această zi se află sub influența unei puternice și neobișnuite energii astrale. Ai grijă la excese, de orice fel! Zdruncini din rădăcini o amintire neplăcută. Tot ceea ce resimți este plin de frustare și dezamăgire, dar această stare de spirit va fi trecătoare.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 august 2020

Ideea de rutină nu este ceva care să facă parte din viața ta. Ești într-o continuă alergătură, iar dorința de a face mereu lucruri noi te ajută să te dezvolți constant. E ca și cum te afli într-un carusel de trăiri care merge necontenit și de fapt asta este ceea ce te atrage cel mai mult la dinamica vieții tale.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 august 2020

Prietenii îți observă imediat starea apatică în care te afli și nu insistă asupra ei. Ei știu că în momente de genul ai nevoie de spațiu și timp. Deși tu ești mereu disponibilă din punct de vedere emoțional, astăzi alegi să rămâi retrasă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 august 2020

A aprecia lucrurile simple sau banale de care avem parte ne poate aduce o stare de confort emoțional total autentică. Adevărul poate fi mult prea dureros uneori. Sunt situații în care preferi să acționezi cu toată prudența posibilă pentru a evita conflicte nebănuite. 

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 august 2020

Ai ajuns să te detașezi foarte ușor de problemele celor din jur. Firea ta neimplicată și distantă te ferește întotdeauna de suferință. Cu toate astea, îți place să crezi despre tine că ești o persoană empatică și altruistă. Astăzi ești dispusă să faci compromisuri în plan profesional.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 august 2020

Nu te simți deloc confortabil cu situațiile emoționale intense și asta va cauza conflicte între tine și ceilalți. Mai ales în această zi, alegi să rămâi rezervată și să nu îți ”expui pe tavă” starea afectivă în care te afli. Sfaturile sau compasiunea celor din jur ți se par întotdeauna false.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 august 2020

Te irită peste măsură ideea de imprevizibil. Ți-ar plăcea foarte mult să deții controlul asupra a tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Din cauza acestei nevoi bolnăvicioase, echilibrul tău interior este zdruncinat la orice pas. Este important să cauți ajutor de specialitate în acest sens.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 august 2020

Deciziile tale, indiferent de context, sunt puse mereu la îndoială. Nu trebuie să te complaci să joci un asemenea rol social. Chiar dacă îți este greu să faci față tumultului emoțional de care ai parte astăzi, reușești totuși să nu iei nicio decizie nesăbuită.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 august 2020

Fiecare secundă este prețioasă pentru tine, mai ales în ceea ce privește cariera. Sunt multe oportunități care îți surâd, dar a lua o decizie în acest sens nu este un lucru tocmai ușor de făcut. Imaginea socială pe care ți-ai construit-o în timp ascunde multe prejudecăți de care te dezici când iei decizii personale.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 august 2020

Ajungi mereu să te desconsideri în fața nevoilor celor din jur. Acest comportament este distructiv. Deși ești conștientă de acest lucru, nu știi cum să îl neutralizezi. Pentru tine, pasiunea cu care te dedici în fața oricarei responsabilități este ceea ce îți aduce împlinirea.  
Articole astro