Horoscopul zilei de 18 august 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 august 2019

Atunci când vine vorba de decizii radicale pe care este necesar să le iei pentru a-ți păstra statutul profesional, nu ai tăria psihică necesară pentru a o face. Deși știi că drumul spre succes este presărat de provocări, conflicte interioare și decizii spontane, în această perioadă nu poți ieși din zona de confort.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 august 2019

Deși astăzi ai parte de o schimbare pozitivă în plan psihic, energia lui Jupiter are tendința să te agite destul de mult. O persoană importantă pentru tine te ajută să depășești starea de nesiguranță din această perioadă, dar starea de spirit în care te vei afla nu îți va oferi totuși confortul de care ai nevoie.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 august 2019

Deși tu nu ai aceiași încredere în reușită ca altădată, persoana iubită îți oferă susținerea și înțelegerea de care ai nevoie pentru a reuși să îți setezi obiective înalte și să le și atingi. În ceea ce privește anumite relații din viața ta, continui să te înșeli în legătură cu intențiile persoanelor în cauză.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 august 2019

Starea de conflict interior pare să se aplaneze. Vezi lucrurile cu mai multă claritate și maturitate. Responsabilitatea pe care o aruncai asupra altor persoane în raport cu propriile eșecuri, nu mai există în modelul tău comportamental. În prezent ești mult mai echilibrată, din toate punctele de vedere.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 august 2019

Astăzi îți dorești să ajungi la zi cu partea administrativă. Ai rămas în urmă cu unele din proiectele personale și nu vrei să mai faci niciun compromis în acest sens. Seara alegi să te dedici hobby-urilor care te relaxează. Ai nevoie să te revitalizezi. 

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 august 2019

Ești conștientă că veștile proaste apar în viata ta doar pentru a-ți distrage atenția de la obiectivele setate. Starea de oboseală psihică tinde să se accentueze cu fiecare zi care trece. Ai nevoie de mai multă înțelegere și susținere din partea acelor persoane în raport cu care simți o anumită distanțare emoțională.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 august 2019

Ceri multe lucruri de la cei din jur și ajungi să fii destul de dezamăgită dacă așteptările pe care le proiectezi nu iau forma pe care ți-o dorești. Mercur-Saturn este o diadă care aduce multe schimbări fundamentale în viața ta, indiferent că tu acționezi sau nu.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 august 2019

Sistemul tău energetic va exploda pe parcursul acestei zile. Ai senzația că lucrurile o iau puțin razna, dar vei știi întotdeauna care este momentul în care este indicat să te temperezi. Chiar dacă majoritatea măsurilor pe care le pui în aplicare în plan profesional nu dau roade, nu trebuie să îți pierzi încrederea în sine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 august 2019

Partea de incertitudine prezentă în viața ta face întotdeauna lucrurile mai interesante. Nu îți dorești să mai afli răspunsuri și de aceea nu mai adresezi întrebări. Jupiter va fi foarte expresiv pe parcursul întregii zile, mai ales în acele momente în care vei resimți destul de intens influența pe care o au emoțiile asupra ta.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn  - horoscop azi, 18 august 2019

Indiferent de starea de spirit de astăzi, alegerile pe care urmează să le faci sunt foarte bine argumentate. Te îndepărtezi de persoanele egocentrice și egoiste și te focusezi pe acele activități care te ajută să îți îndeplinești propriile visuri.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 august 2019

Atunci când au loc tot felul de onomastice în familie, alegi să stai retrasă față de tot vacarmul care se crează. Nu îți place că oamenii aleg astfel de contexte pentru a vorbi doar despre sentimentele și problemele personale. Tu prin intermediul acestor reuniuni ai prefera să te încarci cu energie pozitivă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 august 2019

Totul se calmează în jurul tău. Acum îți dai seama că viața nu a greșit față de tine atunci când te-a forțat să te îndepărtezi de anumite persoane. Rezistența pe care ai impus-o în fața acestui proces te-a ajutat să îți descoperi propriile limite și să te redefinești ca persoană.
Articole astro