Horoscopul zilei de 18 august 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 august 2018

Ideea de rutină sau de plictiseală nu este ceva care să facă parte din viața ta. Ești într-o continuă alergătură. Nu ai timp de pierdut. Fiecare secundă este prețioasă pentru tine. Această zi de weekend petrecută în familie te ajută să îți reîncarci bateriile.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 august 2018

Atunci când vine vorba de viața personală, ai senzația că te afli într-un carusel de trăiri care merge necontenit. Prietenii îți observă imediat starea apatică în care te afli și nu insistă asupra ei. Ei știu că în aceste momente ai nevoie doar de spațiu și timp.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 august 2018

Această zi este greu de îndurat din punct de vedere emoțional. Deși nu îți dorești acest lucru și te încrezi în resursele tale, oboseala psihică îți acaparează existența. Ești din ce în ce mai absentă în raport cu ce se întâmplă în jur, iar irascibilitatea este la cote maxime.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 august 2018

Deși tu ești mereu disponibilă din punct de vedere emoțional, astăzi alegi să stai retrasă în raport cu ceea ce se întâmplă altora. Poate cei din jur nu îți înțeleg comportamentul. Ideea este că nici măcar nu ai nevoie de acceptarea sau confirmarea lor. Ai nevoie doar să te ”protejezi”.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 august 2018

Lucrurile iau o întorsătură complet neașteptată în mai multe sectoare din viața ta. Nu ești pregătită pentru nimic ce este imprevizibil. Încerci să îți dai seama ce anume ai făcut tu greșit. Te simți dezamăgită și încetezi să mai speri în ideea de armonie și împlinire.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 august 2018

Situația sentimentală în care te afli îți cere să te exprimi mai mult. Poate nu înțelegi acest lucru, dar și cei din jur au așteptări de la tine. Într-adevăr, nu trebuie să le onorezi. Cu toate astea, trebuie să îi accepți pe cei din jur în complexitatea lor.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 august 2018

Atunci când vine vorba de decizii profesionale, înveți să accepți mai puțin influența partenerului și a persoanelor apropiate. Tu îți cunoști cel mai bine limitele. Mai mult decât atât, nimeni nu va trăi eșecul sau reușita în locul tău. Trebuie să rămâi încrezătoare în propriile abilități.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 august 2018

Neajunsurile emoționale pe care ai ajuns să le simți în doi se datorează și modului în care te comporți cu cel de lângă tine. Încearcă să nu mai fii atât de temperamentală. Analizează situația înainte de a-ți exprima punctul de vedere și fă-o într-un mod calm și calculat. 

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 august 2018

Dacă ești implicată într-o relație, îți dai seama că dedicarea ta nu este totală. Așteptările tale sunt nerealiste, ceea ce oferi nu este autentic, iar comunicarea dintre tine și partener este, cu siguranță, deficitară. Conexiunea dintre voi are  mare nevoie de ”revitalizare”.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 august 2018

Totul se calmează în jurul tău. Acum îți dai seama că viața nu a greșit față de tine atunci când te-a forțat să te îndepărtezi de anumite persoane. Rezistența pe care ai impus-o în fața acestui proces te-a ajutat să îți descoperi propriile limite și să te redefinești ca persoană.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 august 2018

Chiar dacă totul pare haos în jurul tău, această zi te ajută să pui la punct o serie de detalii importante pentru ascensiunea profesională. Te dedici întru totul carierei. În această perioadă din viața ta, ea este singura care îți oferă stabilitatea de care ai nevoie.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 august 2018

Te simți foarte bine în propria piele și accepți cu maturitate toate neajunsurile sau defectele pe care le ai. Această stare interioară de echilibru te ajută să ai parte de relații ”sănătoase” din punct de vedere afectiv. Indiferent de context, alegerile pe care le faci sunt bine argumentate. 
Articole astro