Horoscopul zilei de 18 aprilie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 aprilie 2020

În ciuda efortului de a te distanța de influența pe care o pot avea unii oameni asupra stării tale interioare, lucrurile nu iau forma pe care ți-o dorești. Te lași atrasă în mrejele energetice care te înconjoară, iar de cele mai multe ori, deciziile pe care le iei sunt riscante.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 aprilie 2020

Deși sunt multe contexte în care ai nevoie de confirmare socială, rămâi o fire independentă și individualistă. Întâmplările care au loc în acest sfârșit de săptămână petrecut în familie îți reconfirmă acest lucru. O viziune iluzorie asupra propriei vieți te poate dezamăgi destul de profund.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 aprilie 2020

Prietenii îți observă imediat starea apatică în care te afli și nu insistă asupra ei. Ei știu că în aceste momente ai nevoie să rămâi singură cu propriile gânduri. Ai nevoie doar de relaxare și de detașare de tot ceea ce reprezintă drama din viața ta pentru a putea face lucrurile într-o manieră diferită.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 aprilie 2020

În loc să rămâi în expectativă pentru a vedea ce fac cei din jur, acționează! Dacă iei tu startul în anumite contexte, cu siguranță șansa de a te face remarcată, va fi de partea ta. Pentru tine, tot ceea ce trăiești este descris de o intensitate aparte.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 aprilie 2020

Te simți ”blocată” în tot felul de gânduri și senzații, iar demotivarea și lipsa de energie pe care le resimți te fac să te afunzi în rutina de zi cu zi. Îți dorești să poți vorbi deschis cu o anumită persoană, însă ceva te înfrânează. Chiar dacă îți dorești autenticitate în viața ta, îți dai seama că nu reușești să faci compromisuri în acest sens.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 aprilie 2020

Chiar și atunci când armonia se întoarce în viața ta, tu mai găsești o sursă de agitație. Trăiești totul la cote maxime și parcă nu poți lua pauză de la a căuta alte și alte motive care să îți susțină ideea că ești nefericită. Această dispoziție pe care o ai îți consumă energia psihică.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 aprilie 2020

Pentru cariera ta este esențial să înveți să preiei inițativa. Deciziile tale, indiferent de context, sunt puse la îndoială. Cei care sunt deranjați de modul în care faci tu lucrurile ar trebui să fie rezervați și diplomați atât timp cât tu nu devii intrusivă.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 aprilie 2020

Starea de oboseală psihică tinde să se accentueze cu fiecare zi care trece. Ai nevoie de multă înțelegere și susținere din partea celor dragi. Cei din jur te consideră a fi de necombătut atunci când în mintea ta obiectivul pe care îți dorești să îl atingi este foarte clar creionat.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 aprilie 2020

Starea interioară de echilibru te ajută să ai parte de relații ”sănătoase” din punct de vedere afectiv. Indiferent de context, alegerile pe care le faci sunt bine argumentate. Ziua aceasta te aduce față în față cu persoane pe care nu le agreezi, dar așa vei învăța să adopți o atitudine diplomată.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 aprilie 2020

De cele mai multe ori, acțiunile tale indică o altă stare de spirit față de cea pe care o ai. Oamenii dragi din viața ta îți reproșează constant acest lucru, mai ales atunci când transparența este esențială pentru derularea anumitor proiecte importante, personale sau profesionale.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 aprilie 2020

Cu anumite persoane te vezi destul de rar, dar acest fapt nu definește sub nicio formă legătura emoțională care s-a creat între voi. Chiar dacă ideile pe care le ai nu sunt puse întotdeauna în practică, ai parte de aprecierea celor dragi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 aprilie 2020

Ești o fire exigentă și tipicară, mai ales în raport cu propria persoană. Dinamica astrală a acestei zile te ajută să pui la punct o serie de detalii importante pentru viața de familie. Cei dragi sunt pentru o sursa incontestabilă de echilibru și armonie.
Articole astro