Horoscopul zilei de 18 aprilie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 18 aprilie 2019

Ai nevoie de echilibru în plan emoțional și de aceea este nevoie să te pui pe primul loc, indiferent de contextul în care te afli. Din păcate, nu știi să faci acest lucru constant și ajungi să faci din nou compromisuri în raport cu propria persoană.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 18 aprilie 2019

Chiar dacă poate nu simți acest lucru, ești capabilă să faci schimbarea de care ai nevoie pentru a avea parte de un nou început. Tensiunea acumulată în ultima perioadă începe să se ”disperseze”. Totul ți se prezintă acum într-o manieră mult mai clară.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 18 aprilie 2019

Modul în care reușești întotdeauna să te ”calibrezi” la nevoile celor din jur te ajută să dai naștere unor autentice relații de prietenie. Ești sinceră în raport cu tot ceea ce simți, iar adevărul tău ajunge să fie înțeles și de către cei din jur.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 18 aprilie 2019

Ideea de ”echilibru interior” a ajuns să fie o utopie pentru tine. Evenimentele care au loc în viața ta nu te fac decât să crezi din ce în ce mai mult în tot ceea ce reprezintă eșecul. Cu toate astea, pe alocuri găsești unele ”ancore” de care te agăți pentru a ieși la liman.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 18 aprilie 2019

În ultima perioadă nu ai reușit să îți dai seama de ce ai nevoie pentru a te simți împlinită. Totul în jurul tău este haos. Nu reușești să duci la îndeplinire nimic din ceea ce îți propui. Starea de spirit agitată are efecte vizibile asupra motivației tale de a face bine ceea ce faci. Te pierzi în detalii insignifiante.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 18 aprilie 2019

Te simți epuizată din cauza situațiilor stresante prin care treci la birou. Fii încrezătoare că viața te va răsplăti pentru tot binele pe care îl faci! Uneori ai tendința să te alimentezi în mod compulsiv. Chiar dacă aceasta este o situație delicată, este important să accepți că este posibil să existe o problemă în acest sens.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 18 aprilie 2019

Modul în care ajungi să integrezi tot ceea ce ți se întâmplă în plan personal te va ajuta să continui toate ”bătăliile” pe care le duci cu umbrele trecutului. Suferința pe care ai trăit-o de mic copil a făcut din tine o persoană sensibilă, cu multe prejudecăți și cu o incapacitate evidentă de a se lăsa iubită.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 18 aprilie 2019

De ceva timp ești mult mai încrezătoare în tot ceea ce reprezinți ca persoană, prietenă, femeie. Procesul de dezvoltare personală în care te afli te-a ajutat să ajungi la acest echilibru interior care nu mai poate fi zdruncinat. Cu o nouă aură, acum poți dezvălui lumii acele lucruri minunate care zac în tine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 18 aprilie 2019

Chiar dacă îți este dificil să accepți acest adevăr, familia ajunge să fie un obstacol pentru tine. Dacă până în prezent îți cunoșteai foarte bine opțiunile, se pare că neputința și nesiguranța în care te zbați nu cunosc limite. Ai nevoie de timp pentru tine!

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 18 aprilie 2019

Atunci când vine vorba de viața personală, ai senzația că te afli într-un carusel de trăiri care merge necontenit. Prietenii îți observă imediat starea apatică în care te afli și nu insistă asupra ei. Ai nevoie de timp pentru a accepta că uneori nu poți face nimic pentru a schimba cursul vieții.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 18 aprilie 2019

Această zi este destul de dificil de îndurat din punct de vedere emoțional. Deși nu îți dorești acest lucru și te încrezi în resursele tale interioare, oboseala psihică îți acaparează existența. Ești din ce în ce mai absentă în raport cu ce se întâmplă în jur, iar irascibilitatea este la cote maxime.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 18 aprilie 2019

Impulsurile pe care le resimți pe parcursul acestei zile te fac să fii mult mai competitivă decât de obicei, mai ales în plan profesional. Îți dorești să ți se recunoască abilitățile și nu te vei dezice din fața niciunei provocări de care vei avea parte.
Articole astro