Horoscopul zilei de 17 septembrie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 septembrie 2022

Indiferent de ce faci, totul se rezumă la echilibru și flexibilitate în acest început de zi. Sportul te ajută să funcționezi foarte bine din punct de vedere fizic. Prin relaxare și detensionare și psihicul tău va ajunge același nivel în scurt timp.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 septembrie 2022

Vei trece prin destul de multe momente de cotitură care te vor face să ajungi la munte întrebări fără răspuns. De asemenea, este posibil ca partenerul de viață să aibă câteva probleme de sănătate, iar această veste te va întrista peste măsura. Acționează, nu rămâne ”blocată”!

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 septembrie 2022

Simți lipsa unei conexiuni reale cu o persoană importantă, dar indiferent de acest lucru parcă nu ești capabilă să acționezi în acest sens. Te consideri a fi mereu ”reacțiunea unei acțiuni” și de aceea comportamentul tău este direct dependent de tot ceea ce fac cei din jur.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 septembrie 2022

Intruziunea de care sunt capabili unii oameni cu care intri în contact astăzi este ceva ce te irită peste măsură. Chiar dacă îți dorești o viață socială mai intensă, în această perioadă din viața ta nu ai inițiativă în acest sens. Liniștea din propriul cămin te ajută să îți găsești echilibrul interior.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 septembrie 2022

Indiferența de care ești capabilă uneori le dă celor din jur de gândit. Ești o persoană ambiguă în acțiuni. Acest lucru poate să creeze conflicte în raport cu persoanele care au așteptări de la tine. În plan profesional nu ai nicio așteptare de la cei cu care lucrezi. În timp ai învățat să fii complet detașată.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 17 septembrie 2022

Nu reușești să preiei inițiativa deoarece sunt mereu alții care ți-o iau înainte. Renunță să fii mereu atât de calculată în acțiuni deoarece riști să îți petreci viața într-o monotonie continuă. Aceasta îți va induce, la un moment dat, stări de frustrare pe care nu vei mai putea să le controlezi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 17 septembrie 2022

Discreția de care dai dovadă în plan social este în avantajul tău. Acest comportament îți aduce apreciere din partea celor din jur. Chiar dacă consideri că nu faci destul de multe în acest sens, persoana iubită vede în tine un aliat de încredere atunci când trebuie să își urmeze visurile.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 septembrie 2022

Chiar dacă punctele de cotitură sunt dificil de depășit, acestea adaugă ”cărămizi” la temelia echilibrului nostru interior. În ceea ce privește un anumit proiect personal, reușești să îl finalizezi exact așa cum ți-ai dorit. Aceasta este o reușită cu un impact major asupra stării tale de bine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 17 septembrie 2022

Sunt anumite persoane pentru care ai slăbiciuni evidente. Acest lucru este dăunător pentru echilibrul tău psihic și emoțional. Deşi consideri că viaţa te îndeamnă să îţi asculţi inima, sunt situaţii în care ar fi de preferat să fii mai selectivă atunci când faci alegeri.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 septembrie 2022

Grupurile dinamice din punct de vedere energetic ajung să te suprasolicite din punct de vedere emoțional. Pluto încearcă să îți insufle capacitatea de autovindecare de care ești capabilă atunci când ajungi să te conectezi în profunzime cu propria persoană.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 17 septembrie 2022

Dintotdeauna ți-ai dorit succes profesional, însă sunt momente în care nu ești pregătită să îți asumi rersponsabilitățile unui rol de leader, de exemplu. Dacă plănuiești să faci o investiție, acesta pare să fie momentul potrivit pentru ca reușita să fie sigură.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 17 septembrie 2022

Ești sigură pe acțiunile pe care le faci și îți asumi responsabilitatea pentru tot ceea ce faci. Unele proiecte importante la care lucrezi de ceva timp se vor finaliza cu succes astăzi. Lasă-te condusă de ceea ce simți! Nu mai încerca să negi anumite emoții pe care le resimți.
Articole astro