Horoscopul zilei de 17 septembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 septembrie 2021

Ești sigură pe acțiunile pe care le faci și îți asumi responsabilitatea pentru tot ceea ce faci. Unele proiecte importante la care lucrezi de ceva timp se vor finaliza cu succes astăzi. Lasă-te condusă de ceea ce simți! Nu mai încerca să negi anumite emoții pe care le resimți.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 septembrie 2021

Uneori ești dornică să evadezi din zona de confort doar pentru a trăi sentimenul de independență, de orice fel. În ceea ce privește relațiile interpersonale, nu mai ai încredere în oameni. Te gândești mereu la posibilitatea trădării și de aceea acțiunile tale sunt foarte calculate.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 septembrie 2021

Te simți intrigată în raport cu schimbările care au loc în viața personală. Parcă nu știi cum trebuie să reacționezi și cu atât mai puțin, cum să acționezi. Ai nevoie de timp pentru a te obișnui cu noile sentimente induse de evenimentele confuze care au loc.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 septembrie 2021

Încrederea cu care îți vei susține astăzi punctul de vedere te va ajuta să te remarci în fața superiorilor. Chiar dacă îți este frică că atitudinea pe care o adopți poate fi considerată deplasată, te interesează mai mult efectul pozitiv pe care o astfel de inițiativă îl poate avea asupra carierei tale.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 septembrie 2021

Viața sentimentală nu e liniștită în acest moment. Confuzia pe care o resimți este dăunătoare propriului echilibru. Este important să lași anumite lucruri sau evenimente sau gesturi să treacă de la sine. A le acorda mereu o conotație înseamnă a persevera în suferință și dezamăgiri.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 17 septembrie 2021

În plan profesional ai nevoie de mai multă motivație pentru a face tot ceea ce îți propui. Din păcate, te lași foarte ușor descurajată. Pe parcursul acestei zile vei avea parte de energia unei luni pline, iar acest lucru va îți va garanta succesul indiferent de intențiile pe care le ai.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 17 septembrie 2021

Familia te sprijină în tot ceea ce faci și îți oferă afecțiune și stabilitate emoțională, dar în același timp te și epuizează la nivel energetic. Faptul că cei de la birou nu sunt de acord cu ideile pe care tu le ai îți induce un sentiment intens de frustrare.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 septembrie 2021

Observând modul în care lucrurile din jurul tău se modelează în funcție de acțiunile tale, devii încrezătoare că până la urmă totul se va armoniza. Uneori încerci mult prea agresiv să îți susții punctul de vedere, chiar dacă o astfel de atitudine nu este neapărat necesară.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 17 septembrie 2021

Nesiguranța pe care o resimți dintotdeauna în raport cu propriile abilități nu te ajută atunci când vine vorba de orice fel de competiție. Chiar dacă nu deții controlul asupra unor anumite lucruri, contextele în care te afli îți oferă șanse inegalabile de a te autodepăși. Fii deschisă către noi experiențe!

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 septembrie 2021

Indiferent de ceea ce faci, te lași absorbită de imaginea de ansamblu. Orice detaliu îți poate schimba perspectiva, iar ție chiar de acest lucru îți este teamă. Poate nu este cel mai potrivit moment ca să te răzvrătești din cauză a tot ceea ce trăiești. Ai nevoie de mai multe informații înainte de a lua orice decizie radicală.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 17 septembrie 2021

Pentru a nu mai fi atât de temătoare din cauza necunoscutului, este important să îți asculți intuiția. Ești o persoană pragmatică și practică, dar de multe ori este posibil să fii ”prinsă” la mijloc în această atitudine și îți faci rău. Flexibilitatea este esențială în anumite contexte.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 17 septembrie 2021

În plan personal alegi să fii destul de discretă deoarece sunt situații în care îți este frică de judecata celor dragi. Nu ești adepta scurtăturilor atunci când vine vorba de obiectivele pe care le ai. În anumite momente ale zilei este posibil să fii încercată de o stare de tensiune interioară, dar nu vei da curs acestei trăiri.
Articole astro