Horoscopul zilei de 17 septembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 septembrie 2020

Lucrurile se aranjează de la sine exact așa cum îți dorești. Nu depui niciun efort în absolut nimic din ceea ce întreprinzi. Chiar dacă îți este dificil să îți exprimi sentimentele, nu trebuie să le reprimi. Ele îți dictează întreaga viață, mai ales la nivel incoștient.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 septembrie 2020

Atunci când vine vorba de aspecte personale, nu îi lași pe cei din jur să își exprime opiniile. Le consideri fără sens. Ești o persoană liberă și independentă și nu ai nevoie de confirmarea nimănui pentru a te simți confortabil cu propriile alegeri.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 septembrie 2020

Dintotdeauna ți-ai dorit succes profesional, însă sunt momente în care nu ești pregătită să îți asumi rersponsabilitățile unui rol de leader, de exemplu. Dacă plănuiești să faci o investiție, acesta pare să fie momentul potrivit pentru ca reușita să fie sigură.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 septembrie 2020

Prin relaxare și detensionare, psihicul tău va ajunge, după o perioadă de timp, la o stare de echilibru. Luptă într-un mod calm și perseverent pentru ceea ce îți dorești! Acțiunile tale pot să influențeze în mod radical viețile celor din jur.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 septembrie 2020

Ești expresivă și sociabilă pe întreg parcursul zilei. Lucrurile se aranjează de la sine exact așa cum îți dorești. Reușitele de care ai parte îi intrigă destul de mult pe cei din jur, mai ales atunci când drumul pe care trebuie să îl parcurgi nu este deloc anevoios.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 17 septembrie 2020

Adori să fii la conducere și alegi mereu să fii o forță mobilizatoare pentru cei din jur. Această abilitate pe care o ai te ajută să ieși în evidență, mai ales în plan profesional. Majoritatea celor care te cunosc, văd în tine o persoană capabilă să facă față oricărei situații tensionate.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 17 septembrie 2020

Încearcă să fii mai rezervată atunci când emiți judecăți de valoare. Persoanele cu care comunici se simt constrânse de modul în care vezi tu lucrurile. Atitudinea ta este una ”acaparatoare” din punct de vedere social. Nu ești deloc flexibilă.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 septembrie 2020

Abilitățile creative te ajută să rezolvi anumite probleme în această dimineață. Elimini foarte repede lucrurile neesențiale și faci tot ce poți pentru a îți îndeplini obiectivele. Seara este numai bună pentru a fi petrecută alături de cei mai buni prieteni într-un mediu familial și călduros.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 17 septembrie 2020

Astăzi alegi să fii agresivă verbal și să îi rănești pe cei care chiar contează pentru tine. Este posibil ca aceasta să fie singura modalitate pe care o ai la îndemână în acest moment pentru descărcarea energiei negative. Ia în considerare însă și riscurile pe care ți le asumi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 septembrie 2020

Ai nevoie să tragi ”frâiele” anumitor lucruri din viața ta pentru a putea să te menții în echilibru. Chiar dacă dificultățile materiale pe care le întâmpini în această perioadă nu sunt de negat, îți dai seama că prin această stare de fapt, viața îți oferă o lecție prețioasă.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 17 septembrie 2020

Starea de bine pe care o resimți astăzi te ajută să pui la punct dezorganizarea din viața ta. Ți-ai recăpătat încrederea în sine. Te simți pregătită să o iei de la capăt. Deși viața nu este indulgentă cu tine, alegi să nu mai cedezi în fața presiunilor.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 17 septembrie 2020

În urma dezamăgirilor de care ai avut parte, ai devenit o persoană mai matură, mai calculată și mai responsabilă, chiar și în raport cu propriile sentimente. În anumite contexte sociale în care te vei afla astăzi, trăiești o stare inexplicabilă de claustrofobie.
Articole astro