Horoscopul zilei de 17 septembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 septembrie 2019

Intruziunea de care sunt capabili unii oameni este ceva ce te irită peste măsură. Viața ta socială prinde amploare în această perioadă. Ai nevoie să cunoști oameni noi. Energia pe care o primești din partea lui Marte pare să acționeze precum un cameleon.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 septembrie 2019

Totul în viața ta se rezumă la echilibru și flexibilitate. Activitatea fizică te ajută să funcționezi foarte bine din punct de vedere fizic. Prin relaxare și detensionare și psihicul tău va ajunge la același nivel în scurt timp. Luptă cu o atitudine calmă și perseverentă pentru ceea ce îți dorești!

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 septembrie 2019

Intențiile ascunse pe care le descoperi uneori la cei din jur îți lasă un gust amar în raport cu tot ceea ce înseamnă relații. Alegi să nu te mai implici emoțional, chiar dacă îți va fi dificil să îți negi sentimentele. Ziua aceasta este lungă, dar plină de satisfacții.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 septembrie 2019

Abilitățile creative te ajută să rezolvi anumite probleme în această dimineață. Elimini foarte repede lucrurile neesențiale și faci tot ce poți pentru a îți îndeplini obiectivele. Seara este numai bună pentru a fi petrecută alături de cei mai buni prieteni într-un mediu familial și călduros.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 septembrie 2019

Este momentul să îți iei inima în dinți. Vorbește cu persoana care te atrage sau, la nivel profesional, adjudecă-ți locul meritat în cadrul echipei din care faci parte. Astrele sunt de partea ta. Lucrurile se reglează destul de mult în plan emoțional.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 17 septembrie 2019

Ești norocoasă din fire și drumurile ți se deschid de la sine. Chiar dacă îți este dificil să îți exprimi sentimentele, nu alegi să le reprimi. Ele îți dictează întreaga viață. Paleta de trăiri de care ai putea avea parte atunci când a-i lăsa jos te-ar putea surprinde întru totul.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 17 septembrie 2019

La birou, această zi de marți este cât se poate de provocatoare. Ești pusă în postura de a prelua frâiele pentru a organiza și manageria o tranzacție profesională importantă. Te încântă această numire. Reușita este importantă pentru cariera ta.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 septembrie 2019

Astăzi alegi să rămâi retrasă și să nu preiei inițiativa. Este posibil ca unele stări interioare pe care le ai să exprime ceva mai mult decât doar ceva emoțional. Implicațiile somatice sunt de luat în considerare, mai ales atunci când treci prin perioade tensionate.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 17 septembrie 2019

Uneori ești dornică să evadezi din zona de confort doar pentru a trăi sentimenul de independență, de orice fel. Ai senzația că trăiești o mică revoluție în plan social. Energia planetelor pare să aducă în viața ta persoane care nu se potrivesc caracterului tău exuberant, dar sensibil.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 septembrie 2019

Emoțiile pot interfera destul de mult cu rațiunea. Mai ales în plan profesional, acest mod de a acționa este în dezavantajul tău. Nimic din ceea ce gândești nu pare să fie pus în aplicare. Atunci când simți că lucrurile sunt mai clare, sigur ai parte de vreun eveniment care readuce confuzia în viața ta.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 17 septembrie 2019

Starea de agitație pe care o resimți este efectul mai multor neajunsuri de care ai parte. Nu știi niciodată ceea ce trebuie să faci pentru a minimaliza cât mai mult haosul din viața ta. Mai mult decât atât, ai senzația că toate acțiunile pe care le întreprinzi accentuează sentimentul de neconcordanță pe care îl trăiești.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 17 septembrie 2019

Viața ta emoțională va trece printr-o revigorare accentuată în această zi de marți. Te lași dusă de val și astfel reușești să colecționezi amintiri frumoase alături de persoana iubită. Multe situații tensionate vor fi cu atât mai dificile cu cât oboseala psihică se acumulează de la o zi la alta.  
Articole astro