Horoscopul zilei de 17 octombrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 octombrie 2020

Discreția de care dai dovadă în plan social este în avantajul tău. Acest comportament îți aduce apreciere din partea celor din jur. Chiar dacă consideri că nu faci destul de multe în acest sens, persoana iubită vede în tine un aliat de încredere atunci când trebuie să își urmeze visurile.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 octombrie 2020

Nu reușești să preiei inițiativa deoarece sunt mereu alții care ți-o iau înainte. Renunță să fii mereu atât de calculată în acțiuni deoarece riști să îți petreci viața într-o monotonie continuă. Aceasta îți va induce, la un moment dat, stări de frustrare pe care nu vei mai putea să le controlezi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 octombrie 2020

Deși știi despre sine că ești genul de persoană care se ”sacrifică” pentru cei din jur, astăzi alegi să spui ”nu”. Îți dorești mai multă autenticitate în viața ta și primul pas în această direcție este să îți dai seama de cei care vor rămâne alături de tine, indiferent de deciziile pe care le iei.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 octombrie 2020

Modul tău de a te comporta scoate la iveală multe clișee. Încerci să incluzi în acțiunile tale tot felul de prejudecăți în care poate nu crezi, dar o faci doar pentru a te face remarcată. O astfel de atitudine nu te definește ca persoană și trebuie să renunți la ea pentru că va crea dezechilibre în viața ta.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 octombrie 2020

Prin relaxare și detensionare, psihicul tău va ajunge, după o perioadă de timp, la o stare de echilibru. Luptă într-un mod calm și perseverent pentru ceea ce îți dorești! Acțiunile tale pot să influențeze în mod radical viețile celor din jur.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 17 octombrie 2020

Cu fiecare neconcordanță care duce la conflict, îți dai seama cât de importantă este coordonarea colegilor. O atitudine deschisă și dedicată aduce garantat succes întregii echipe. Persoana care se află la conducere trebuie să fie capabilă să facă acest lucru într-un mod susținut.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 17 octombrie 2020

Neștiind riscurile pe care ți le asumi în raport cu anumite persoane, alegi să te lași condusă de ceea ce simți. Cu toate astea, sunt indicii în comportamentul acestora pe care ar fi de preferat să nu le neutralizezi. Nu ai nevoie de persoane toxice în viața ta.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 octombrie 2020

Ai nevoie să tragi frâiele anumitor lucruri din viața ta pentru a putea să te menții în echilibru. Chiar dacă dificultățile materiale pe care le întâmpini în această perioadă nu sunt de negat, îți dai seama că prin această stare de fapt, viața îți oferă o lecție prețioasă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 17 octombrie 2020

Aceasta este o zi importantă pentru tine. Pentru ca lucrurile să decurgă așa cum îți dorești, este esențial să rămâi conectată la propria persoană, să fii calculată și să te gândești doar la obiectivul care se creionează în urma acțiunilor tale.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 octombrie 2020

Tentațiile de care ai parte în această perioadă nu vor fi ușor de combătut. Saturn rămâne destul de activ. Vei avea parte de mult romantism și tandrețe. Respectă-te și răsfață-te! Intențiile pe care le aveai cândva în raport cu o anumită persoană încep să își piardă din sens.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 17 octombrie 2020

Atunci când vine vorba de aspecte personale, nu îi lași pe cei din jur să își exprime opiniile. Intruziunea de care sunt capabili unii oameni cu care intri în contact astăzi este ceva ce te irită peste măsură. Chiar dacă îți dorești o viață socială mai intensă, în această perioadă din viața ta nu ai inițiativă în acest sens.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 17 octombrie 2020

Indiferent de ce faci, totul se rezumă la echilibru și flexibilitate în acest început de zi. Sportul te ajută să funcționezi foarte bine din punct de vedere fizic. Prin relaxare și detensionare și psihicul tău va ajunge același nivel în scurt timp.
Articole astro