Horoscopul zilei de 17 octombrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 octombrie 2019

Tot ceea ce alcătuiește viața ta actuală reprezintă catalizatorul pentru propria fericire, chiar dacă uneori îți este dificil să accepți unele lucruri. Delăsarea de care constați că ești capabilă în contextul profesional este de fapt lipsa unei motivații pentru a fi mai bună în ceea ce faci.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 octombrie 2019

În viaţa personală are loc o răsturnare de situaţii la care nu te aşteptai. Îţi dai seama ca tot ceea ce se întâmplă te-a prins complet nepregătită, mai ales din punct de vedere emoțional. Chiar dacă punctele de cotitură sunt dificil de depășit, acestea adaugă ”cărămizi” la temelia echilibrului nostru interior.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 octombrie 2019

În orice context social sau familial te-ai afla, încerci întotdeauna să te ferești de judecata altora. Îți dorești foarte mult să nu mai trăiești prin prisma opiniilor celor din jur și lucrezi foarte mult ca acest proces să devină parte din tine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 octombrie 2019

Astăzi colegii de birou au tendința să te critice destul de dur, mai ales atunci când acțiunile tale îi descalifică pe ei în fața superiorilor. În ceea ce privește un anumit proiect personal, reușești să îl finalizezi exact așa cum ți-ai dorit.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 octombrie 2019

Soarele și Venus pulsează destul de evident în viața profesională deoarece vei fi surprinsă cu o promovare. Emoțional, te deschizi prea mult în fața celorlalți și această nevoie de compasiune poate fi un indiciu că tu nu ești bine cu tine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 17 octombrie 2019

Având în vedere atracția energetică dintre planetele Saturn și Jupiter, această zi va fi caracterizată de aventură și riscuri. Viața îți va oferi multe motive pentru a trece dincolo de bariere și o vei face ori de câte ori vei simți că ai nevoie de un nou început.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 17 octombrie 2019

Firea dinamică și energică te orientează întotdeauna către acțiune. Ești o persoană comunicativă care își exprimă cu ușurință emoțiile, dar această deschidere nu te ajută întotdeauna să te faci plăcută. Sunt multe persoane care te consideră a fi destul de intrusivă.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 octombrie 2019

Pentru a ieși puțin din anonimat, ai nevoie să simți că trăiești intens și să te lași condusă de nebunia pe care o simți uneori. Evită să fii mereu extrem de calculată în acțiuni. Monotonia, da, este indicată de multe ori, dar asta nu înseamnă că trebuie să minimalizăm aportul pe care o atitudine mai aventurieră îl poate aduce în viața noastră.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 17 octombrie 2019

Întâmplările care au loc ți se par fără sens. La birou te lași atrasă de ideile celorlalți colegi pentru că nu ai curajul să le expui pe ale tale. Seara acestei zile te găsește într-o dispoziție mult prea apatică pentru a face orice altceva în-afară de a te odihni. Viața ta are nevoie de vitalitate!

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 octombrie 2019

Drumul către succes nu este ușor, fapt care se observă, mai ales la nivel de energie. Stările de neliniște continuă să te dezechilibreze din punct de vedere emoțional. Ai reușit să treci peste multe provocări, de toate felurile, însă tot nu ai ajuns să ai o încredere de nezdruncinat în tine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 17 octombrie 2019

Majoritatea colegilor de la birou văd în tine o persoană capabilă de a face față oricărei situații tensionate. Niciodată nu ai fost mai ”împrăștiată” emoțional ca în această perioadă. Este posibil ca anumite evenimente să scoată la iveală frustrări pe care îți este greu să le integrezi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 17 octombrie 2019

În ultimele zile nu ai putut să te ocupi de toate detaliile unor proiecte personale și simți că dezorganizarea din jur te sufocă. Ești foarte ambițioasă şi te lași condusă de ceea ce simți, indiferent de riscurile pe care este posibil să ţi le asumi.
Articole astro