Horoscopul zilei de 17 octombrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 octombrie 2018

Neștiind riscurile pe care ți le asumi în raport cu anumite persoane, alegi să te lași condusă de ceea ce simți. Cu toate astea, sunt indicii în comportamentul acestora pe care ar fi de preferat să nu le neutralizezi. Nu ai nevoie de persoane toxice în viața ta.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 octombrie 2018

Tentațiile de care ai parte în această perioadă nu vor fi ușor de combătut. Saturn rămâne destul de activ. Vei avea parte de mult romantism și tandrețe. Respectă-te și răsfață-te! Intențiile pe care le aveai cândva în raport cu o anumită persoană încep să își piardă din sens.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 octombrie 2018

Într-o relație, chiar dacă partenerul aduce în discuție viitorul vostru împreună, mintea ta este în altă parte. Este ca şi cum îţi doreşti să fugi de responsabilităţile care presupun implicare pe termen lung. Din păcate, nu reușești să îți dai seama care este cu adevărat problema.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 octombrie 2018

Chiar dacă niciodată nu este prea târziu pentru a învăța din greșeli, sunt momente în care nu reușești să integrezi cu succes nimic din ceea ce ți se întâmplă. În această perioadă din viața ta, totul este haos. Nimic nu poate fi supus consecvenței sau armoniei.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 octombrie 2018

Ești pusă în postura de a prelua frâiele pentru a organiza și manageria o tranzacție profesională importantă. Reușita este esențială pentru cariera ta. Recunoști că îți place mult poziția de leader, dar trebuie să conștientizezi că aceasta presupune și multe responsabilități.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 17 octombrie 2018

Adori să fii la conducere și îți place enorm să fii o forță mobilizatoare pentru cei din jur. Chiar dacă nu știi întotdeauna care este motivația din spatele acțiunilor tale, te lași condusă de ceea ce îți dictează intuiția. Armonia pe care o trăiești în plan personal este pricipalul tău ”catalizator” atunci când vine vorba de fericire.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 17 octombrie 2018

Chiar dacă în această perioadă momentele de ”rătăcire” și-au mărit intensitatea sau durata, este important că realizezi ceea ce ți se întâmplă. Acesta este primul pas spre vindecare. Cunoașterea de sine presupune mult exercițiu psihic și implicare consecventă în înțelegerea propriilor trăiri.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 octombrie 2018

Chiar de la începutul zilei ai impresia că lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori în relațiile cu cei din jur. Nu te împacienta! Ele se vor regla în urma unor discuții lămuritoare care însă vizează aspecte destul de sensibile. Ai incredere în ceea ce simți atunci când vine vorba de viața personală!

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 17 octombrie 2018

Energia pozitivă pe care o recepționezi de la cei din jur te face să te simți odihnită. Îți ”construiești” singură norocul, însă ești conștientă și că viața este destul de indulgentă în ceea ce te privește. Astăzi încearcă să fii mai receptivă la semnalele pe care ți le trimite organismul.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 octombrie 2018

Este posibil ca unele dispoziții pe care le ai să exprime ceva mai mult decât doar ceva fizic. Niciodată nu ai fost mai ”împrăștiată” emoțional ca în această perioadă. Este posibil ca anumite evenimente din viața ta să scoată la iveală frustrări pe care îți este greu să le integrezi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 17 octombrie 2018

Ești expresivă și sociabilă pe întreg parcursul zilei. Lucrurile se aranjează de la sine exact așa cum îți dorești. Chiar dacă îți este dificil să îți exprimi sentimentele, nu alegi să le reprimi. Ele îți dictează întreaga viață și tu simți împlinirea chiar prin acest mod de a privi viața.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 17 octombrie 2018

Consideri că ai instrumentele necesare pentru a atinge succesul profesional la care visezi. Cu toate astea, sunt multe situații în care confuzia te ”forțează” să iei decizii greșite în raport cu dezvoltarea ta. Ai nevoie să îți proiectezi noi obiective care să îți mențină motivația la cote maxime.
Articole astro