Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 noiembrie 2021

Delăsarea de care constați că ești capabilă în contextul profesional este de fapt lipsa unei motivații pentru a fi mai bună în ceea ce faci. Mai mult decât atât, nu îți dorești să mai faci parte din colectivul actual. Deși sentimentele care te încearcă nu sunt de ignorat, știi că nu este o perioadă propice pentru schimbări radicale.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 noiembrie 2021

Astăzi ești mult prea jovială și chiar obositoare pentru cei din jur. Îți dorești să vorbești mult prea des despre sine, iar atitudinea această egocentrică nu este văzută cu ochi buni de anumite persoane. Problemele tale nu sunt mai importante decât ale celorlalți.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 noiembrie 2021

Grupurile dinamice din punct de vedere energetic ajung să te suprasolicite din punct de vedere emoțional. Nu mai rezonezi ca altădată cu agitația din plan social și tot ceea ce îți dorești este să petreci timp acasă, singură sau în compania familiei.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 noiembrie 2021

Sentimente confuze te urmăresc întreaga zi. Vei trece prin destul de multe momente de cotitură care te vor face să ajungi la un blocaj emoțional profund. De asemenea, este posibil ca partenerul de viață să aibă câteva probleme de sănătate, iar tu te blochezi în fața unor astfel de situații.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 noiembrie 2021

Luptă într-un mod calm și perseverent pentru ceea ce îți dorești! În multe contexte este posibil să nu fii observată fix de acele persoane de la care ai nevoie de o astfel de atenție. Indiferent de acest lucru, nu trebuie să rămâi blocată în tot felul de scuze în legătură cu propriul comportament.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 17 noiembrie 2021

Comunicarea din relație are de suferit din cauza indeciziei tale, iar tu ești tot mai conștientă de acest lucru. Fără să îți dai seama exact de ce se întâmplă așa, ești neliniștită mereu și ceri foarte multe de la jumătatea ta. Pentru a evita multe din disputele care au loc, apelează la o atitudine diplomată. 

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 17 noiembrie 2021

Astăzi privești lumea cu mai mult optimism și deschidere. Prezumția de nevinovăție o primește din partea ta orice persoană cu care ajungi să ai vreun conflict, de orice fel. Ești o persoană matură în ceea ce privește inteligența emoțională și cea socială.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 noiembrie 2021

Agitația de care ai parte la birou nu îți este neapărat pe plac. Cu toate astea, încerci să vezi lucrurile dincolo de aparențe. Te lași ghidată de motivația pe care o resimți pentru a îndeplini cât mai bine toate taskurile de care ești responsabilă. Faci o clară distincție între personal și profesional.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 17 noiembrie 2021

Deși uneori consideri că timpul este aliatul tău, evenimentele de astăzi îți demonstrează contrariul. Majoritatea deciziilor pe care le iei vor fi conduse de un sentiment profund de frustrare și dezorganizare emoțională. Pentru a reuși să treci de această perioadă greoaie, trebuie să cauți ”resurse” externe.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 noiembrie 2021

Te detașezi foarte ușor de problemele celor din jur. Firea distantă te ferește întotdeauna de suferință. Cu toate astea, îți place să crezi despre tine că ești o persoană empatică și altruistă. Deși cariera este pe plan ascendent, nemulțumirile pe care le ai sunt neînțelese de cei apropiați.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 17 noiembrie 2021

Cu fiecare neconcordanță care duce la conflict, îți dai seama cât de importantă este coordonarea colegilor. O atitudine deschisă și dedicată aduce garantat succes întregii echipe, dar persoana care se află la conducere trebuie să fie capabilă să facă acest lucru într-un mod susținut.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 17 noiembrie 2021

Se pare că astăzi îți lipsesc punctele de referință care să te ajute să simți armonie în jurul tău. Viața profesională te provoacă să ieși din zona de confort. Din păcate, și relația personală se află într-o perioadă critică, iar toți cei din jur se pare că au așteptări de la persoana ta.
Articole astro