Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 noiembrie 2020

Lași lucrurile să decurgă de la sine, iar modul în care viața te provoacă îți accentuează senzația de neapartenență pe care o resimți de ceva timp. Ai nevoie de mai multă determinare și poate de susținere pentru a face primul pas către ceea ce poate reprezenta ”readaptarea propriei vieți”.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 noiembrie 2020

Indiferent de ceea ce simți, evită să respingi persoanele care nu-ți îndeplinesc așteptările. Este posibil ca majoritatea dintre ele să nu aibă energia necesară pentru a se ”conecta” la tine. Sunt contexte în viață care necesită o mai bună înțelegere din partea noastră și deschidere către flexibilitate.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 noiembrie 2020

Neștiind riscurile pe care ți le asumi în raport cu anumite persoane, alegi să te lași condusă de ceea ce simți. Cu toate astea, sunt indicii în comportamentul acestora pe care ar fi de preferat să nu le neutralizezi. Nu ai nevoie de persoane toxice în viața ta.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 noiembrie 2020

Chiar de la începutul zilei ai impresia că lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori în relațiile cu cei din jur. Nu te împacienta! Ele se vor regla în urma unor discuții lămuritoare care însă vizează aspecte destul de sensibile. Ai incredere în ceea ce simți atunci când vine vorba de viața personală!

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 noiembrie 2020

Ești expresivă și sociabilă pe întreg parcursul zilei. Lucrurile se aranjează de la sine exact așa cum îți dorești. Chiar dacă îți este dificil să îți exprimi sentimentele, nu alegi să le reprimi. Ele îți dictează întreaga viață și tu simți împlinirea chiar prin acest mod de a privi viața.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 17 noiembrie 2020

Ai senzația că trăiești o mică revoluție în plan social. Energia planetelor pare să aducă în viața ta persoane care nu se potrivesc caracterului tău exuberant, dar sensibil. Alegi să rămâi retrasă și să nu preiei inițiativa. La birou, acest început de săptămână este cât se poate de provocator.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 17 noiembrie 2020

Astăzi te simți foarte sigură pe tine și pe alegerile pe care le faci. Acest mod de a te raporta la tot ceea ce este în jur te ajută mult să îți urmezi visurile îndrăznețe și să nu te lași doborâtă de eșecuri. Chiar dacă intenția anumitor persoane este de a-ți pune piedici în îndeplinirea visurilor, acest lucru nu le va reuși.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 noiembrie 2020

Deși nu recunoști acest lucru, în multe situații în care te vei afla îți va fi foarte greu să alegi între rațiune și sentimente. Chiar dacă majoritatea măsurilor pe care le pui în aplicare în ceea ce privește îmbunătățirea propriului echilibru emoțional nu dau roade, nu trebuie să îți pierzi încrederea.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 17 noiembrie 2020

Dintr-odată ai impresia că lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori în relațiile cu ceilalți la începutul acestei zile. Nu te împacienta! Ele se vor regla în urma unor discuții lămuritoare care vizează aspecte destul de sensibile. Ai încredere în ceea ce simți!  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 noiembrie 2020

În viaţa personală are loc o răsturnare de situaţii la care nu te aşteptai. Îţi dai seama ca tot ceea ce se întâmplă te-a prins complet nepregătită, mai ales din punct de vedere emoțional. Chiar dacă punctele de cotitură sunt dificil de depășit, acestea adaugă ”cărămizi” la temelia echilibrului nostru interior.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 17 noiembrie 2020

Astăzi te simți lipsită de energie și parcă nu te poți apuca să faci absolut nimic. Te muți dintr-un loc în altul și aștepți doar să treacă timpul. Orele acestea care se scurg fără un scop sau sens pentru tine vor ajunge să te frustreze odată ce îți vei da seama de modul nefast în care alegi să faci lucrurile.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 17 noiembrie 2020

Se pare că astăzi îți lipsesc punctele de referință care să te ajute să simți armonie în jurul tău. Viața profesională te provoacă să ieși din zona de confort, relația personală se află într-o perioadă critică, iar toți cei din jur au așteptări de la tine.
Articole astro