Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 noiembrie 2019

Viața ta sentimentală nu e foarte liniștită în acest moment. Confuzia care îți caracterizează personalitatea este dăunătoare propriului echilibru. Este important să lași anumite lucruri sau evenimente sau gesturi să treacă de la sine. A le acorda mereu o conotație înseamnă a persevera în suferință și dezamăgiri.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 noiembrie 2019

Ai nevoie de mai multă motivație pentru a-ți atinge obiectivele. Deși evenimentele care au loc astăzi se prezintă într-o manieră benefică pentru tine, sunt totuși situații care te vor scoate din zona de confort. Atunci când simți că ai nevoie de o pauză de la tot, Marte te împinge de la spate să ai mai mult curaj pentru a-ți depăși limitele.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 noiembrie 2019

În plan profesional ai nevoie de mai multă motivație pentru a face tot ceea ce îți propui. Din păcate, te lași foarte ușor descurajată. Pe parcursul acestei zile vei avea parte de energia unei luni pline, iar acest lucru va îți va garanta succesul indiferent de intențiile pe care le ai.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 noiembrie 2019

Indiferent de obiectivele pe care le ai, știi care este drumul pe care trebuie să mergi. Observând modul în care lucrurile din jurul tău se modelează în funcție de acțiunile tale, devii încrezătoare că până la urmă totul se va armoniza. Distanța emoțională care simți că te desparte de partener ajunge să declanșeze în tine o stare de spirit agresivă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 noiembrie 2019

Durează doar câteva secunde pentru ca cei din jur să își formeze o primă impresie despre tine. Având în vedere rapiditatea cu care se întâmplă acest lucru, este de preferat să acționezi diplomat, mai ales atunci când îți dorești recunoaștere și apreciere socială. Ai grijă la intențiile celor din jur!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 17 noiembrie 2019

Uneori încerci mult prea agresiv să îți susții punctul de vedere, chiar dacă o astfel de atitudine nu este neapărat necesară. Indiferent de ceea ce faci, te lași absorbită de imaginea de ansamblu. Orice detaliu îți poate schimba perspectiva, iar ție chiar de acest lucru îți este teamă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 17 noiembrie 2019

Pe parcursul acestei zile nesiguranța își lasă amprenta în orice sector al vieții tale. Sufletul parcă îți este ”inundat„ de confuzie și tristețe. Din nou ai probleme cu barierele sociale sau emoționale. Te lași absorbită de ceea ce îți dictează inima și neutralizezi toată dezamăgirea trăită la un anumit moment.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 noiembrie 2019

Alegi să faci unele compromisuri destul de importante pentru relația pe care o ai. Unele evenimente care au loc vor fi definitorii în ceea ce privește cariera ta. Chiar dacă este zi de weekend, îți dai seama că timpul pentru propria persoană este total anulat de nevoile altora.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 17 noiembrie 2019

Toată lumea știe despre tine că nu ești un fan al rutinei. Cu toate astea, de cele mai multe ori reușești să urmezi cu strictețe anumite ritualuri. Oricum ar fi, regulile care îți sunt impuse de managementul companiei unde lucrezi par să se întoarcă împotriva ta.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 noiembrie 2019

Poate nu este cel mai potrivit moment ca să te răzvrătești din cauză a tot ceea ce trăiești. Ai nevoie de mai multe informații înainte de a lua orice decizie radicală. Te lași condusă de emoțiile pe care le trăiești. Acest lucru aduce schimbări negative în echilibrul tău interior.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 17 noiembrie 2019

Ești sigură pe acțiunile pe care le faci și îți asumi responsabilitatea pentru tot ceea ce faci. Unele proiecte importante la care lucrezi de ceva timp se vor finaliza cu succes astăzi. După această reușită, te decizi să te dedici mai mult familiei și vei plănui o vacanță pentru cei dragi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 17 noiembrie 2019

În ceea ce privește anumite persoane, nu reușești să mai faci niciun pas pentru armonia dintre tine și ele. Este inutil să insiști asupra unor lucruri care nu vor lua niciodată ”forma emoțională” pe care ți-o dorești. Ziua aceasta de weekend se află sub influența lui Jupiter și astfel aura ta va fi una relaxată.
Articole astro