Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 noiembrie 2018

Ești o persoană liberă și independentă și nu ai nevoie de confirmarea nimănui pentru a te simți confortabil cu propriile alegeri. Atunci când te afli în preajma unor persoane care au tendința să te venereze, nu știi cum să te comporți. Adevărul este că tu consideri că nu oferi nimic măreț lumii din jurul tău.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 noiembrie 2018

Astăzi, în viața sentimentală urmează să trăiești un adevărat carusel al emoțiilor. Îți promiți că nu te vei mai lăsa călcată în picioare sau dezamăgită de nimeni. Integrezi cu ușurintă și maturitate mai multe adevăruri pe care le vei descoperi în raport cu propria persoană.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 noiembrie 2018

Viața ta emoțională va trece printr-o revigorare accentuată în acest sfârșit de săptămână. Te lași dusă de val și astfel reușești să colecționezi amintiri frumoase alături de persoana iubită. Zilele weekendului vor fi dificile din cauza oboselii acumulate și a programului foarte încărcat pe care îl ai.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 noiembrie 2018

Lucrurile se aranjează de la sine exact așa cum îți dorești. Nu depui niciun efort în absolut nimic din ceea ce întreprinzi. Chiar dacă îți este dificil să îți exprimi sentimentele, nu trebuie să le reprimi. Ele îți dictează întreaga viață, mai ales la nivel incoștient.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 noiembrie 2018

Ești în plină tranziție spre un nou set de valori. Privești lumea cu mai mult optimism și deschidere. Prezumția de nevinovăție o primește din partea ta orice persoană cu care ajungi să ai vreun conflict, de orice fel. Ești o persoană matură în ceea ce privește inteligența emoțională și cea socială.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 17 noiembrie 2018

Probabilitatea ca ceea ce îți dorești să se și întâmple este destul de mică. Din păcate, alegi mereu să rămâi pe tușă. A te sustrage din fața provocărilor denotă o lipsă de încredere în sine sau în propriile obiective. Indiferent de starea emoțională pe care o vei avea, astăzi vei alege să strălucești în ochii celor din jur.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 17 noiembrie 2018

Totul în viața ta se rezumă la echilibru și flexibilitate. Activitatea fizică te ajută să funcționezi foarte bine din punct de vedere fizic. Prin relaxare și detensionare și psihicul tău va ajunge același nivel în scurt timp. Luptă cu o atitudine calmă și perseverentă pentru ceea ce îți dorești!

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 noiembrie 2018

Emoțiile pot interfera destul de mult cu rațiunea. Mai ales în plan profesional, acest mod de a acționa este în dezavantajul tău. Nimic din ceea ce gândești nu pare să fie pus în aplicare. Atunci când simți că lucrurile sunt mai clare, sigur ai parte de vreun eveniment care readuce confuzia în viața ta.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 17 noiembrie 2018

Ești expresivă și sociabilă pe întreg parcursul zilei. Lucrurile se aranjează de la sine exact așa cum îți dorești. Reușitele de care ai parte îi intrigă destul de mult pe cei din jur, mai ales atunci când drumul pe care trebuie să îl parcurgi nu este deloc anevoios.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 noiembrie 2018

Abilitățile creative te ajută să rezolvi anumite probleme în această dimineață. Elimini foarte repede lucrurile neesențiale și faci tot ce poți pentru a îți îndeplini obiectivele. Seara este numai bună pentru a fi petrecută alături de cei mai buni prieteni într-un mediu familial și călduros.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 17 noiembrie 2018

Adori să fii la conducere și alegi mereu să fii o forță mobilizatoare pentru cei din jur. Această abilitate pe care o ai te ajută să ieși în evidență, mai ales în plan profesional. Majoritatea celor care te cunoscm, văd în tine o persoană capabilă de a face față oricărei situații tensionate.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 17 noiembrie 2018

Astăzi ești pusă în postura de a prelua frâiele pentru a manageria o tranzacție financiară importantă. Reușita aceasta este esențială pentru modul în care va evolua cariera ta. În plan emoțional, seara acestei zile de weekend este perfectă pentru a fi petrecută în sânul familiei.
Articole astro