Horoscopul zilei de 17 martie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 martie 2022

Saturn rămâne destul de activ astăzi. În viața personală vei avea parte de mult romantism și tandrețe. Intențiile pe care le aveai cândva în raport cu o anumită persoană încep să își piardă din sens și asta pentru că înveți să nu mai ai așteptări de la viață și implicit, de la cei care fac parte din ea.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 martie 2022

Alegerile pe care le faci nu sunt întotdeauna raționale. Ți-ai dori enorm acest lucru, însă nu reușești să îți înfrânezi sentimentele. Îți dorești o schimbare, dar nu ești capabilă să faci pași reali spre propriile visuri. Totul rămâne la nivel de proiectare și nimic mai mult.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 martie 2022

Indiferent de ce faci, totul se rezumă la echilibru și flexibilitate în acest început de zi. Sportul te ajută să funcționezi foarte bine din punct de vedere fizic. Prin relaxare și detensionare și psihicul tău va ajunge același nivel în scurt timp.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 martie 2022

Atunci când vine vorba de aspecte personale, nu îi lași pe cei din jur să își exprime opiniile. Intruziunea de care sunt capabili unii oameni cu care intri în contact astăzi este ceva ce te irită peste măsură. Chiar dacă îți dorești o viață socială mai intensă, în această perioadă din viața ta nu ai inițiativă în acest sens.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 martie 2022

Energia psihică pe care o resimți te ajută să te simți odihnită. Îți ”construiești” singură norocul, însă ești conștientă și că viața este destul de indulgentă în ceea ce te privește. Astăzi încearcă să fii mai receptivă la semnalele pe care ți le trimite organismul.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 17 martie 2022

Adori să fii la conducere și îți place enorm să fii o forță mobilizatoare pentru cei din jur. Această abilitate pe care o ai te ajută să ieși în evidență, mai ales în plan profesional. Majoritatea colegilor de la birou văd în tine o persoană capabilă de a face față oricărei situații tensionate.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 17 martie 2022

Oferi sprijin și afecțiune tuturor celor care au nevoie de ele, uitând chiar de propria persoană. Deși te afli într-o perioadă armonioasă a propriei vieți, ai senzația că îți lipsește ceva. Poate este vorba despre faptul că ai mult prea multe așteptări atât de la tine, cât și de la cei din jur.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 martie 2022

Deși știi despre sine că ești genul de persoană care se ”sacrifică” pentru cei din jur, astăzi alegi să spui ”nu”. Îți dorești mai multă autenticitate în viața ta și primul pas în această direcție este să îți dai seama de cei care vor rămâne alături de tine, indiferent de deciziile pe care le iei.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 17 martie 2022

Te lași condusă de ceea ce simți și firea jovială pe care o ai te ajută să traiești intens alături de persoana iubită. Ești sensibilă din punct de vedere al imunității. Este posibil să contactezi un virus destul de puternic care te va ține la pat pentru câteva zile. Cu toate astea, reușești să te odihnești.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 martie 2022

Modalitatea în care alegi să te sustragi din fața conflictelor cu cei dragi, jignește. A vorbi despre ceea ce simți și a oferi și celor din jur spațiu pentru a vorbi despre ceea ce simt este un aspect important al oricărei relații. Dificultățile financiare care apar imprevizibil te vor frustra destul de mult.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 17 martie 2022

Lucrurile se aranjează de la sine exact așa cum îți dorești. Nu depui niciun efort în absolut nimic din ceea ce întreprinzi pentru că pentru tine ușile pur și simplu se deschid. Mai ales atunci când viața îți oferă oportunitatea de a face lucruri pentru tine, fă ceea ce simți!

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 17 martie 2022

Modul tău de a te comporta scoate la iveală multe clișee. Încerci să incluzi în acțiunile tale tot felul de prejudecăți în care poate nu crezi, dar o faci doar pentru a te face remarcată. O astfel de atitudine nu te definește ca persoană și trebuie să renunți la ea pentru că va crea dezechilibre în viața ta.
Articole astro