Horoscopul zilei de 17 martie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 martie 2021

Astăzi alegi să rămâi retrasă și să nu preiei inițiativa. Este posibil ca unele stări interioare pe care le ai să exprime ceva mai mult decât doar ceva emoțional. Implicațiile somatice sunt de luat în considerare, mai ales atunci când treci prin perioade tensionate.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 martie 2021

Lucrurile se aranjează de la sine exact așa cum îți dorești. Nu depui niciun efort în absolut nimic din ceea ce întreprinzi astăzi, iar planurile iau forma la care visai. Atunci când vine vorba de carieră, trebuie să le arăți celor din jur în mod consecvent, determinarea de care ești capabilă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 martie 2021

Probabilitatea ca ceea ce îți dorești să se și întâmple este destul de mică având în vedere unde te afli acum. Din păcate, alegi mereu să rămâi pe tușă. Chiar dacă de multe ori nu reușești să integrezi acest adevăr, a nu acționa este și aceasta o decizie în sine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 martie 2021

Te simți anxioasă și incapabilă să te conectezi la toți cei din jurul tău. Lucrurile, întâmplările, emoțiile parcă trec pe lângă tine, fără însă a-și lăsa amprenta asupra universului tău interior. Din păcate, nu reușești să îți dai seama care este cu adevărat problema.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 martie 2021

Totul în viața ta se rezumă la echilibru și flexibilitate. Activitatea fizică te ajută să funcționezi foarte bine din punct de vedere fizic. Prin relaxare și detensionare și psihicul tău va ajunge la același nivel în scurt timp. Luptă cu o atitudine calmă și perseverentă pentru ceea ce îți dorești!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 17 martie 2021

Neștiind riscurile pe care ți le asumi în raport cu anumite persoane, alegi să te lași condusă de ceea ce simți. Cu toate astea, sunt indicii în comportamentul acestora pe care ar fi de preferat să nu le neutralizezi. Nu ai nevoie de persoane toxice în viața ta.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 17 martie 2021

Este momentul să îți iei inima în dinți. Vorbește cu persoana care te atrage sau, la nivel profesional, adjudecă-ți locul meritat în cadrul echipei din care faci parte! Astrele sunt de partea ta. Lucrurile se reglează destul de mult în plan emoțional.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 martie 2021

Intențiile ascunse pe care le descoperi uneori la cei din jur îți lasă un gust amar în raport cu tot ceea ce înseamnă relații. Alegi să nu te mai implici emoțional, chiar dacă îți va fi dificil să îți negi sentimentele. Ziua aceasta este lungă, dar plină de satisfacții.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 17 martie 2021

Sensibilitatea care îți caracterizează personalitatea îți pune piedici în dezvoltarea profesională. Deși știi că drumul spre succes este presărat de provocări, conflicte interioare și decizii spontane, nu faci decât să te concentrezi asupra acestor aspecte.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 martie 2021

Firea ta conflictuală și agresivă este mult prea ostentativă în anumite situații. Faci transferuri psihice greu de integrat atât pentru tine, cât și pentru cei din jur. Ajungi mereu în impas emoţional. Această zi aduce cu sine destul de multe frustrări în plan personal.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 17 martie 2021

Sentimente confuze te urmăresc întreaga zi. Vei trece prin destul de multe momente de cotitură care te vor face să ajungi la un blocaj emoțional profund. De asemenea, este posibil ca partenerul de viață să aibă câteva probleme de sănătate, iar această veste te va întrista peste măsura. Acționează, nu rămâne ”blocată”!

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 17 martie 2021

Prin relaxare și detensionare, psihicul tău va ajunge, după o perioadă de timp, la o stare de echilibru. Luptă într-un mod calm și perseverent pentru ceea ce îți dorești! Acțiunile tale pot să influențeze în mod radical viețile celor din jur.
Articole astro