Horoscopul zilei de 17 martie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 martie 2020

Indiferența de care ești capabilă uneori le dă celor din jur de gândit. Ești o persoană care este ambiguă în acțiuni și acest lucru poate să creeze conflicte în raport cu persoanele care au așteptări de la tine. În plan profesional nu ai nicio așteptare de la cei cu care lucrezi. În timp ai învățat să fii complet detașată.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 martie 2020

Nivelul de energie crește progresiv în această zi de marți. Încă din primele ore ale dimineții simți că poți face multe lucruri pe care ți le dorești și astfel reușești să îți definești poziția în raport cu mai multe aspecte organizatorice pe care le-ai tot amânat.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 martie 2020

Uneori ești dornică să evadezi din zona de confort doar pentru a trăi sentimenul de independență, de orice fel. Ai senzația că trăiești o mică revoluție în plan social. Energia planetelor pare să aducă în viața ta persoane care nu se potrivesc caracterului exploziv. 

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 martie 2020

Ești norocoasă din fire și drumurile ți se deschid de la sine. Chiar dacă îți este dificil să îți exprimi sentimentele, nu alegi să le reprimi. Ele îți dictează întreaga viață. Paleta de trăiri de care ai putea avea parte atunci când a-i lăsa jos te-ar putea surprinde întru totul.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 martie 2020

Nu știi niciodată ceea ce trebuie să faci pentru a minimaliza cât mai mult haosul din viața profesională. Mai mult decât atât, ai senzația că toate acțiunile pe care le întreprinzi accentuează sentimentul de neconcordanță pe care îl trăiești.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 17 martie 2020

Viața emoțională va trece printr-o revigorare accentuată. Intențiile pe care le aveai cândva în raport cu o anumită persoană încep să își piardă din sens. Astăzi ești mult prea jovială și chiar obositoare pentru cei din jur.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 17 martie 2020

De ceva timp ești într-o continuă reverie. În raport cu anumite aspecte, te minți singură și acesta este motivul din cauza căruia resimți neîmplinirea emoțională la un nivel atât de intens și halucinant. Poate ideea de a te ”izola” de tot ceea ce te înconjoară este binevenită în această perioadă. Ai nevoie de timp cu tine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 martie 2020

A te sustrage din fața provocărilor denotă o lipsă de încredere în sine sau în propriile obiective. Indiferent de starea emoțională pe care o vei avea, astăzi vei alege să strălucești în ochii celor din jur. Ai nevoie de un astfel de contact social.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 17 martie 2020

Îți dorești să vorbești mult prea des despre sine, iar atitudinea această egocentrică nu este văzută cu ochi buni de anumite persoane. Problemele tale nu sunt mai importante decât a celorlalți. Elimini rapid neesențialul și faci tot ceea ce poți pentru a îți îndeplini obiectivele profesionale.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 martie 2020

Energia psihică pe care o resimți te ajută să te simți odihnită. Îți ”construiești” singură norocul, însă ești conștientă și că viața este destul de indulgentă în ceea ce te privește. Astăzi încearcă să fii mai receptivă la semnalele pe care ți le trimite organismul.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 17 martie 2020

Intruziunea de care sunt capabili unii oameni este ceva ce te irită peste măsură. Viața ta socială prinde amploare în această perioadă. Ai nevoie să cunoști oameni noi. Sunt situații în care stima ta de sine are de suferit din cauza unor persoane care au tendința constantă să te denigreze.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 17 martie 2020

Deși stai la depărtare de anumite persoane, ancora emoțională construită în timp în raport cu ele este foarte greu de eliminat. Încă te doare indiferența lor. Alegerile pe care le faci nu sunt întotdeauna raționale. Ți-ai dori enorm acest lucru, însă nu reușești să îți înfrânezi sentimentele.
Articole astro