Horoscopul zilei de 17 martie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 martie 2019

Energia psihică pe care o resimți te ajută să te simți odihnită. Îți ”construiești” singură norocul, însă ești conștientă și că viața este destul de indulgentă în ceea ce te privește. Astăzi încearcă să fii mai receptivă la semnalele pe care ți le trimite organismul.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 martie 2019

Intruziunea de care sunt capabili unii oameni este ceva ce te irită peste măsură. Viața ta socială prinde amploare în această perioadă. Ai nevoie să cunoști oameni noi. Sunt situații în care stima ta de sine are de suferit din cauza unor persoane care au tendința constantă să te denigreze.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 martie 2019

A învăța să delegi este o parte importantă din viața fiecăruia dintre noi. Indiferent că este vorba de cea personală sau de cea profesională, încrederea în capacitățile celor din jur te poate ajuta să îți rezervi mai mult timp pentru sine. Ești pregătită pentru un nou început în viața ta. Trebuie doar să ai mai mult curaj.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 martie 2019

Atunci când ne focusăm pe starea psihică, implicațiile somatice sunt de luat în considerare, mai ales atunci când trecem prin perioade tensionate. De asemenea, este important pentru echilibrul tău interior să fii conștientă de toate implicațiile pe care le poate avea relația personală raportat la carieră.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 martie 2019

În urma unor evenimente revelatoare, ți-ai dat seama care sunt cele mai valoroase părți ale vieții tale. Acum simți nevoia să arăți celor din jur gratitudinea pe care o simți. Alegerile pe care le faci sunt pline de pasiune și de dorința de trăi totul la superlativ.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 17 martie 2019

Ai senzația că trăiești o mică revoluție în plan social. Energia planetelor pare să aducă în viața ta persoane care nu se potrivesc caracterului tău exuberant, dar sensibil. Alegi să rămâi retrasă și să nu preiei inițiativa. Dacă ești la birou, acest sfârșit de săptămână este cât se poate de provocator.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 17 martie 2019

Din cauza unei stări interioare caracterizată de confuzie și agitație, nu le permiți celor din jur să își susțină punctul de vedere cu privire la alegerile tale. Atunci când te afli în mijlocul unor situații tensionate, ai nevoie de mai multe informații pentru a reuși să găsești rezolvarea cea mai rapidă.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 martie 2019

Chiar dacă nu o să-ți placă să recunoști acest lucru, aparențele contează destul de mult pentru tine. Ții la statutul social al celor cu care te împrietenești. Această nevoie de a ”investi” într-un mod indirect în imaginea socială poate avea un substrat psihologic mult mai profund decât ceea ce pare.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 17 martie 2019

Atunci când vine vorba de aspecte personale, nu îi lași pe cei din jur să își exprime opiniile. Le consideri fără sens. Ești o persoană liberă și independentă și nu ai nevoie de confirmarea nimănui pentru a te simți confortabil cu propriile alegeri.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 martie 2019

Capacitatea ta de a te adapta imprevizibilului este pusă la încercare astăzi. Se pare că cei din jur au așteptări mari de la tine și sunt indignați atunci când acționezi diferit. Nu te lăsa indusă în eroare de ceea ce vor alții de la tine! Important este să ai grijă de propria persoană.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 17 martie 2019

Ești expresivă și sociabilă pe întreg parcursul zilei. Lucrurile se aranjează de la sine exact așa cum îți dorești. Reușitele de care ai parte îi intrigă destul de mult pe cei din jur, mai ales atunci când drumul pe care trebuie să îl parcurgi nu este deloc anevoios.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 17 martie 2019

Uneori ești dornică să evadezi din zona de confort doar pentru a retrăi senzația de independență de altădată. În ceea ce privește relațiile interpersonale, nu mai ai încredere în oameni. Te gândești mereu la posbilitatea trădării și de aceea acțiunile tale sunt foarte calculate.
Articole astro