Horoscopul zilei de 17 mai 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 mai 2022

Dintr-odată ai impresia că lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori în relațiile cu ceilalți la începutul acestei zile. Nu te împacienta! Ele se vor regla în urma unor discuții lămuritoare care vizează aspecte destul de sensibile. Ai încredere în ceea ce simți!  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 mai 2022

Probabilitatea ca ceea ce îți dorești să se și întâmple este destul de mică având în vedere unde te afli acum. Din păcate, alegi mereu să rămâi pe tușă. Chiar dacă de multe ori nu reușești să integrezi acest adevăr, a nu acționa este și aceasta o decizie în sine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 mai 2022

Astăzi toți cei apropiați ție au tendința să te critice destul de dur, mai ales atunci când acțiunile tale îi descalifică pe ei. În ceea ce privește un anumit proiect personal, reușești să îl finalizezi exact așa cum ți-ai dorit. Aceasta este o reușită cu un impact major asupra echilibrului tău interior.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 mai 2022

Ai șansa de a face ceva care te împlinește cu adevărat. Este real faptul că susținerea familiei are un impact definitoriu pentru tine, dar nu uita de propria susținere. Tu ești cel mai important aliat în lupta pe care o duci zi de zi. În plan emoțional se resimte faptul că Luna ”stagnează” în casa familiei.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 mai 2022

Chiar dacă punctele de cotitură sunt dificil de depășit, acestea adaugă ”cărămizi” la temelia echilibrului tău interior. Astăzi te simți mai liniștită din punct de vedere emoțional. Armonia pe care o resimți te va ajuta să te implici activ în tot felul de proiecte sociale.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 17 mai 2022

Încrederea cu care îți vei susține astăzi punctul de vedere te va ajuta să te remarci. Chiar dacă îți este frică că atitudinea pe care o adopți poate fi considerată deplasată, te interesează mai mult efectul pozitiv pe care o astfel de inițiativă îl poate avea asupra carierei tale.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 17 mai 2022

Pui din nou accent pe dezvoltarea personală, pe propriul echilibru fizic, dar mai ales psihic și pe tot ceea ce are legătură cu familia ta. Un Marte destul de motivațional te va forța să rămâi încrezătoare în propriile forțe, indiferent de eșecurile pe care le vei trăi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 mai 2022

Din cauza stării emoționale pe care o ai, ești sensibilă și din punct de vedere al imunității. Este posibil să contactezi un virus destul de puternic care te va ține la pat pentru câteva zile. Cu toate astea, reușești să te odihnești și să îți faci ordine printre gânduri și responsabilități. 

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 17 mai 2022

Unele contexte în care te afli te ajută să descoperi noi ”dimensiuni” ale propriei persoane. Deși pare o zi liniștită, lucrurile se precipită spre finalul ei. Energia planetelor pare să aducă în viața ta persoane care nu se potrivesc caracterului tău exuberant, dar sensibil.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 mai 2022

Modalitatea în care alegi să te sustragi din fața conflictelor cu cei dragi, jignește. A vorbi despre ceea ce simți și a oferi și celor din jur spațiu pentru a vorbi despre ceea ce simt este un aspect important al oricărei relații. Dificultățile financiare care apar imprevizibil te vor frustra destul de mult.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 17 mai 2022

Chiar dacă la orice pas îți pui piedici pentru a nu face lucrurile exact așa cum îți dorești, acum totul trebuie să se schimbe. Chiar dacă îți este dificil să îți exprimi sentimentele, nu trebuie să le reprimi. Ele ne dictează întreaga viață, mai ales la nivel inconștient.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 17 mai 2022

Prin relaxare și detensionare, psihicul tău va ajunge, după o perioadă de timp, la o stare de echilibru. Luptă într-un mod calm și perseverent pentru ceea ce îți dorești! Acțiunile tale pot să influențeze în mod radical viețile celor din jur.
Articole astro