Horoscopul zilei de 17 mai 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 mai 2020

E posibil să fie nevoie să faci o schimbare radicală în viața personală. O vei face fără ezitare dacă tu consideri că este spre binele tău. Chiar dacă nu o să-ți placă să recunoști acest lucru, aparențele contează destul de mult pentru tine. Ții la statutul social al celor cu care te împrietenești.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 mai 2020

Romantismul ia loc agitației în plan personal. Dinamica relației dintre tine și partener se armonizează. Perspectiva pe care o împărtășiți amândoi asupra lucrurilor din jur vă aproprie și mai mult în această perioadă. Această zi de weekend este potrivită pentru timp  de calitate petrecut în familie.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 mai 2020

Energia pozitivă pe care o recepționezi de la cei din jur te face să te simți odihnită. Îți ”construiești” singură norocul, însă ești conștientă și că viața este destul de indulgentă în ceea ce te privește. Astăzi încearcă să fii mai receptivă la semnalele pe care ți le trimite organismul.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 mai 2020

Chiar de la începutul zilei ai impresia că lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori în relațiile cu cei din jur. Nu te împacienta! Ele se vor regla în urma unor discuții lămuritoare care însă vizează aspecte destul de sensibile. Ai incredere în ceea ce simți atunci când vine vorba de viața personală!

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 mai 2020

Niciodată nu te lași învinsă! Chiar dacă ”momentele de rătăcire”, cum le numești tu, și-au mărit intensitatea sau durata, este important că ești conștientă de ceea ce trăiești. Acesta este primul pas spre vindecare. Cunoașterea de sine presupune mult exercițiu psihic și implicare.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 17 mai 2020

Ești expresivă și sociabilă pe întreg parcursul zilei. Lucrurile se aranjează de la sine exact așa cum îți dorești. Chiar dacă îți este dificil să îți exprimi sentimentele, nu alegi să le reprimi. Ele îți dictează întreaga viață și tu simți împlinirea chiar prin acest mod de a privi viața.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 17 mai 2020

Starea de bine pe care o resimți astăzi te ajută să pui la punct dezorganizarea din viața ta. Se pare că acum privești lucrurile cu mai multă claritate. Chiar dacă uneori realitatea pe care o trăiești este ”greu de curprins”, dai tot ceea ce e mai bun în tine pentru a reuși să faci asta.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 mai 2020

Este posibil ca unele stări interioare pe care le ai să exprime ceva mai mult decât doar ceva emoțional. Implicațiile somatice sunt de luat în considerare, mai ales atunci când treci prin perioade tensionate. De asemenea, este important pentru echilibrul tău interior să fii conștientă de toate implicațiile acestui aspect.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 17 mai 2020

Este momentul să îți iei inima în dinți. Vorbește cu persoana care te atrage sau, la nivel profesional, adjudecă-ți locul meritat în cadrul echipei din care faci parte. Astrele sunt de partea ta. Lucrurile se reglează destul de mult în plan emoțional.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 mai 2020

În această zi de duminică, ai senzația că trăiești o mică revoluție în plan social. Energia planetelor pare să aducă în viața ta persoane care nu se potrivesc caracterului tău exuberant, dar sensibil. Alegi să rămâi retrasă și să nu preiei inițiativa.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 17 mai 2020

Ești sigură pe acțiunile pe care le faci și îți asumi responsabilitatea pentru tot ceea ce faci. Unele proiecte importante la care lucrezi de ceva timp se vor finaliza cu succes astăzi. Lasă-te condusă de ceea ce simți! Nu mai încerca să negi anumite emoții pe care le resimți.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 17 mai 2020

Intruziunea de care sunt capabili unii oameni este ceva ce te irită peste măsură. Viața ta socială prinde amploare în această perioadă. Sunt situații în care stima ta de sine are de suferit din cauza unor persoane care au tendința constantă să te denigreze.
Articole astro