Horoscopul zilei de 17 mai 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 mai 2019

Acorzi multă atenție regulilor sociale și morale. Indiferent de context, te ții mereu de cuvânt atunci când faci o promisiune. Partenerul te sprijină în toate deciziile pe care le iei. Determinarea de care dai dovadă va face ca viața profesională să se dezvolte exact așa cum planifici.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 mai 2019

Deși stai la depărtare de anumite persoane, ancora emoțională construită în timp în raport cu ele este foarte greu de eliminat. Încă te doare indiferența lor. Alegerile pe care le faci nu sunt întotdeauna raționale. Ți-ai dori enorm acest lucru, însă nu reușești să îți înfrânezi sentimentele.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 mai 2019

Aceasta este o zi importantă pentru tine. Pentru ca lucrurile să decurgă așa cum îți dorești, este esențial să rămâi conectată la propria persoană, să fii calculată și să te gândești doar la obiectivul care se creionează în urma acțiunilor tale.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 mai 2019

Pasiunea cu care faci lucrurile este molipsitoare și pentru cei din jur. Majoritatea celor cu care lucrezi se lasă ghidați de modul în care acționezi pentru că văd la tine competență și profesionalism. În plan personal este indicat ca astăzi să nu adopți un comportament impulsiv.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 mai 2019

Indiferent de ce faci, totul se rezumă la echilibru și flexibilitate în acest început de zi. Sportul te ajută să funcționezi foarte bine din punct de vedere fizic. Prin relaxare și detensionare și psihicul tău va ajunge același nivel în scurt timp.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 17 mai 2019

Luptă într-un mod calm și perseverent pentru ceea ce îți dorești! În multe contexte este posibil să nu fii observată fix de acele persoane de la care ai nevoie de o astfel de atenție. Indiferent de acest lucru, nu trebuie să rămâi cramponată în tot felul de scuze în legătură cu propriul comportament.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 17 mai 2019

În ultimele zile nu ai putut să te ocupi de toate detaliile unor proiecte și simți că dezorganizarea din jur te sufocă. Niciodată nu ai fost mai ”împrăștiată” emoțional ca în această perioadă. Este posibil ca anumite evenimente din viața ta să scoată la iveală frustrări pe care îți este greu să le integrezi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 mai 2019

De ceva timp ești într-o continuă reverie. În raport cu anumite aspecte, te minți singură și acesta este motivul din cauza căruia resimți neîmplinirea emoțională la un nivel atât de intens și halucinant. Poate ideea de a te ”izola” de tot ceea ce te înconjoară este binevenită în această perioadă. Ai nevoie de timp cu tine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 17 mai 2019

Aspectele practice din cadrul activității de la birou au devenit discutabile în raport cu anumiți colegi. Așteptările personale ale fiecăruia ajung să agite atmosfera de lucru, iar reușitele echipei sunt afectate de lipsa armoniei. În plan personal, impune-ți mai multe obiceiuri sănătoase, precum mișcarea de seară.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 mai 2019

Astăzi ești mult prea jovială și chiar obositoare pentru cei din jur. Îți dorești să vorbești mult prea des despre sine, iar atitudinea această egocentrică nu este văzută cu ochi buni de anumite persoane. Problemele tale nu sunt mai importante decât a celorlalți.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 17 mai 2019

Starea de sănătate îți trage din nou un semnal de alarmă. Petreci foarte mult timp la birou și te lași absorbită de muncă pentru a uita de problemele personale. Încearcă să faci ordine în viața ta. Haosul o să te conducă întotdeauna către eșec.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 17 mai 2019

Ai rămas în urmă cu unele din proiectele personale și nu vrei să mai faci niciun compromis în acest sens. Abilitățile în sfera creativității te ajută să rezolvi anumite probleme în această dimineață. Elimini rapid neesențialul și faci tot ceea ce poți pentru a îți îndeplini obiectivele profesionale.
Articole astro