Horoscopul zilei de 17 iunie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 iunie 2020

Starea de bine pe care o resimți astăzi te ajută să pui la punct dezorganizarea din viața ta. Se pare că acum privești lucrurile cu mai multă claritate. Chiar dacă uneori realitatea pe care o trăiești este ”greu de curprins”, dai tot ceea ce e mai bun în tine pentru a reuși să faci asta.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 iunie 2020

Ai șansa de a face ceva care te împlinește cu adevărat. Este real faptul că susținerea familiei are un impact definitoriu pentru tine, dar nu uita de propria susținere. Tu ești cel mai important aliat în lupta pe care o duci zi de zi. În plan emoțional se resimte faptul că Luna ”stagnează” în casa familiei.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 iunie 2020

Pui din nou accent pe dezvoltarea personală, pe propriul echilibru fizic, dar mai ales psihic și pe tot ceea ce are legătură cu familia ta. Un Marte destul de motivațional te va forța să rămâi încrezătoare în propriile forțe, indiferent de eșecurile pe care le vei trăi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 iunie 2020

Te lași condusă de ceea ce simți și firea jovială pe care o ai te ajută să traiești intens alături de persoana iubită. Ești sensibilă din punct de vedere al imunității. Este posibil să contactezi un virus destul de puternic care te va ține la pat pentru câteva zile. Cu toate astea, reușești să te odihnești.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 iunie 2020

Modalitatea în care alegi să te sustragi din fața conflictelor cu cei dragi, jignește. A vorbi despre ceea ce simți și a oferi și celor din jur spațiu pentru a vorbi despre ceea ce simt este un aspect important al oricărei relații. Dificultățile financiare care apar imprevizibil te vor frustra destul de mult.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 17 iunie 2020

Raționalizarea prin care filtrezi orice experiență de care ai parte te ajută să minimalizezi numărul de decizii greșite luate. Unele contexte în care te afli te ajută să descoperi noi ”dimensiuni” ale propriei persoane. Deși pare o zi liniștită, lucrurile se precipită spre finalul ei.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 17 iunie 2020

În urma unor experiențe pozitive pentru tine, ai devenit mult mai sigură pe tot ceea ce reprezinți ca persoană. La momentul actual, indiferent de postura în care te afli, știi cât valorezi. Noul raport față de sine te ajută să descoperi în tine tot mai multe resurse de care nu erai conștientă.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 iunie 2020

Ești expresivă și sociabilă pe întreg parcursul zilei. Lucrurile se aranjează de la sine exact așa cum îți dorești. Nu depui niciun efort în absolut nimic din ceea ce întreprinzi. Chiar dacă îți este dificil să îți exprimi sentimentele, nu alegi să le reprimi. Ele îți dictează întreaga viață.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 17 iunie 2020

Uneori ești dornică să evadezi din zona de confort doar pentru a trăi sentimenul de independență, de orice fel. În ceea ce privește relațiile interpersonale, nu mai ai încredere în oameni. Te gândești mereu la posbilitatea trădării și de aceea acțiunile tale sunt foarte calculate.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 iunie 2020

Adori să fii la conducere și îți place enorm să fii o forță mobilizatoare pentru cei din jur. Această abilitate pe care o ai te ajută să ieși în evidență, mai ales în plan profesional. Majoritatea colegilor de la birou văd în tine o persoană capabilă de a face față oricărei situații tensionate.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 17 iunie 2020

Intrigile care au loc astăzi la birou parcă te lasă cu un gust amar. Fără să îți dai seama când se întâmplă acest lucru, te găsești în postura de a percepe anumiți oameni sub o altă armură, mult mai negativă față de tot ceea ce cunoșteai despre ei.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 17 iunie 2020

Ai senzația că trăiești o mică revoluție în plan social. Energia planetelor pare să aducă în viața ta persoane care nu se potrivesc caracterului tău exuberant, dar sensibil. Chiar dacă la orice pas îți pui piedici pentru a nu face lucrurile exact așa cum îți dorești, acum totul trebuie să se schimbe.
Articole astro