Horoscopul zilei de 17 iunie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 iunie 2019

Pentru tine, astăzi totul se rezumă la echilibru și flexibilitate. Modalitatea în care alegi să te bucuri de toate lucrurile mici aduce în viața ta vitalitate, armonie, echilibru. Partea spirituală a propriului sine devine mult mai accesibilă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 iunie 2019

Sentimente confuze te urmăresc întreaga zi. Vei trece prin destul de multe momente de cotitură care te vor face să ajungi la un blocaj emoțional profund. De asemenea, este posibil ca partenerul de viață să aibă câteva probleme de sănătate, iar tu te blochezi în fața unor astfel de situații.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 iunie 2019

Această zi pare să fie ca un nou început pentru tine. Alegi să ieși din zona de confort și să faci lucrurile într-un mod neconvențional. Această schimbare în modul de a acționa ți se potrivește perfect, mai ales că ai nevoie de o redefinire a propriilor obiective.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 iunie 2019

Cariera are de suferit de pe urma instabilității tale emoționale. Îți este din ce în ce mai dificil să faci lucruri care să nu compromită anumite relații din viața ta deoarece acum ești conștientă că un astfel de comportament, pe termen lung, este unul distrugător.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 iunie 2019

Deși uneori consideri că timpul este aliatul tău, evenimentele de astăzi îți demonstrează contrariul. Majoritatea deciziilor pe care le iei vor fi conduse de un sentiment profund de frustrare și dezorganizare emoțională. Pentru a reuși să treci de această perioadă greoaie, trebuie să cauți ”resurse” externe.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 17 iunie 2019

Riști mult prea mult doar pentru a da curs sentimentului de revoltă pe care îl resimți pe moment. Odată ce insiști într-un mod exagerat să îți argumentezi alegerile, nu faci decât să atragi antipatie de partea ta. Ești înconjurată de persoane care merită dedicarea și încrederea ta, dar uneori pari a fi ”oarbă” din punct de vedere social.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 17 iunie 2019

Cu fiecare neconcordanță care duce la conflict, îți dai seama cât de importantă este coordonarea colegilor. O atitudine deschisă și dedicată aduce garantat succes întregii echipe, dar persoana care se află la conducere trebuie să fie capabilă să facă acest lucru într-un mod susținut.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 iunie 2019

Ești o persoană liberă și independentă și nu ai nevoie de confirmarea nimănui pentru a te simți confortabil în raport cu propriile alegeri. Atunci când te afli în preajma unor persoane care au tendința să te venereze, nu știi cum să te comporți. Adevărul este că tu consideri că nu oferi nimic măreț lumii din jurul tău.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 17 iunie 2019

Astăzi, în viața sentimentală urmează să trăiești un adevărat carusel al emoțiilor. Îți promiți că nu te vei mai lăsa călcată în picioare sau dezamăgită de nimeni. Integrezi cu ușurintă și maturitate mai multe adevăruri pe care le vei descoperi în raport cu propria persoană.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 iunie 2019

Lucrurile se aranjează de la sine exact așa cum îți dorești. Nu depui niciun efort în absolut nimic din ceea ce întreprinzi. Chiar dacă îți este dificil să îți exprimi sentimentele, nu trebuie să le reprimi. Ele ne dictează întreaga viață, mai ales la nivel incoștient.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 17 iunie 2019

Comunicarea din relație are de suferit din cauza indeciziei tale, iar tu ești tot mai conștientă de acest lucru. Fără să îți dai seama exact de ce se întâmplă așa, ești neliniștită mereu și ceri foarte multe de la jumătatea ta. Pentru a evita multe din disputele care au loc, apelează la o atitudine diplomată. 

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 17 iunie 2019

Prin relaxare și detensionare, psihicul tău va ajunge, după o perioadă de timp, la o stare de echilibru. Luptă într-un mod calm și perseverent pentru ceea ce îți dorești! Acțiunile tale pot să influențeze în mod radical viețile celor din jur.
Articole astro