Horoscopul zilei de 17 iulie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 iulie 2022

Indiferent de ceea ce simți, evită să respingi persoanele care nu-ți îndeplinesc așteptările. Este posibil ca majoritatea dintre ele să nu aibă energia necesară pentru a se ”conecta” la tine. Sunt contexte în viață care necesită o mai bună înțelegere din partea noastră și deschidere către flexibilitate.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 iulie 2022

Deși nu recunoști acest lucru, în multe situații în care te vei afla îți va fi foarte greu să alegi între rațiune și sentimente. Chiar dacă majoritatea măsurilor pe care le pui în aplicare în ceea ce privește îmbunătățirea propriului echilibru emoțional nu dau roade, nu trebuie să îți pierzi încrederea.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 iulie 2022

Astăzi te simți lipsită de energie și parcă nu te poți apuca să faci absolut nimic. Te muți dintr-un loc în altul și aștepți doar să treacă timpul. Orele acestea care se scurg fără un scop sau sens pentru tine vor ajunge să te frustreze odată ce îți vei da seama de modul nefast în care alegi să faci lucrurile.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 iulie 2022

Atunci când ne focusăm pe starea psihică, implicațiile somatice sunt de luat în considerare, mai ales atunci când trecem prin perioade tensionate. De asemenea, este important pentru echilibrul tău interior să fii conștientă de toate implicațiile pe care le poate avea relația personală raportat la carieră.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 iulie 2022

Ai senzația că trăiești o mică revoluție în plan social. Energia planetelor pare să aducă în viața ta persoane care nu se potrivesc caracterului tău exuberant, dar sensibil. Chiar dacă la orice pas îți pui piedici pentru a nu face lucrurile exact așa cum îți dorești, acum totul trebuie să se schimbe.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 17 iulie 2022

Având în vedere atracția energetică dintre planetele Saturn și Jupiter, această zi va fi caracterizată de aventură și riscuri. Viața îți va oferi multe motive pentru a trece dincolo de bariere și o vei face ori de câte ori vei simți că ai nevoie de un nou început.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 17 iulie 2022

Se pare că astăzi îți lipsesc punctele de referință care să te ajute să simți armonie în jurul tău. Viața profesională te provoacă să ieși din zona de confort, relația personală se află într-o perioadă critică, iar toți cei din jur au așteptări de la tine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 iulie 2022

Uneori ești dornică să evadezi din zona de confort doar pentru a retrăi senzația de independență de altădată. În ceea ce privește relațiile interpersonale, nu mai ai încredere în oameni. Te gândești mereu la posbilitatea trădării și de aceea acțiunile tale sunt foarte calculate.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 17 iulie 2022

Prin relaxare și detensionare, psihicul tău va ajunge, după o perioadă de timp, la o stare de echilibru. Luptă într-un mod calm și perseverent pentru ceea ce îți dorești! Acțiunile tale pot să influențeze în mod radical viețile celor din jur.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 iulie 2022

Din motive care nu țin de tine, în ultimele zile nu ai putut să te ocupi de toate aspectele și simți că dezorganizarea din jur te ”sufocă”. Indiferent de dilemele emoționale de care ai avut parte până în prezent, acum știi exact unde te poziționezi în plan personal.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 17 iulie 2022

A te sustrage din fața provocărilor denotă o lipsă de încredere în sine sau în propriile obiective. Indiferent de starea emoțională pe care o vei avea, astăzi vei alege să strălucești în ochii celor din jur. Ai nevoie de un astfel de contact social.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 17 iulie 2022

Oferi sprijin și afecțiune tuturor celor care au nevoie de ele, uitând chiar de propria persoană. Deși te afli într-o perioadă armonioasă a propriei vieți, ai senzația că îți lipsește ceva. Poate este vorba despre faptul că ai mult prea multe așteptări atât de la tine, cât și de la cei din jur.
Articole astro