Horoscopul zilei de 17 iulie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 iulie 2021

Abilitățile creative te ajută să rezolvi anumite probleme în această dimineață. Elimini foarte repede lucrurile neesențiale și faci tot ce poți pentru a îți îndeplini obiectivele. Seara este numai bună pentru a fi petrecută alături de cei mai buni prieteni într-un mediu familial și călduros.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 iulie 2021

Emoțiile pot interfera destul de mult cu rațiunea. Mai ales în plan profesional, acest mod de a acționa este în dezavantajul tău. Nimic din ceea ce gândești nu pare să fie pus în aplicare. Atunci când simți că lucrurile sunt mai clare, sigur ai parte de vreun eveniment care readuce confuzia în viața ta.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 iulie 2021

Ești motivată să îți urmezi visurile pe care le ai în plan profesional și nu contează nimic din ceea ce consideră cei din jur. Astăzi, în viața sentimentală urmează să trăiești un adevărat carusel al emoțiilor. Îți promiți că nu te vei mai lăsa dezamăgită de nimeni.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 iulie 2021

Astăzi ai senzația că trăiești o mică revoluție în plan social. Energia planetelor pare să aducă în viața ta persoane care nu se potrivesc caracterului tău exuberant, dar sensibil. Alegi să rămâi retrasă și să nu preiei inițiativa, indiferent de ceea ce se petrece în jurul tău.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 iulie 2021

Sentimente confuze te urmăresc întreaga zi. Vei trece prin destul de multe momente de cotitură care te vor face să ajungi la un blocaj emoțional profund. De asemenea, este posibil ca partenerul de viață să aibă câteva probleme de sănătate, iar tu te blochezi în fața unor astfel de situații.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 17 iulie 2021

Ai nevoie de confort psihic și de afecțiunea celor dragi pentru a putea să te redresezi în urma eșecurilor pe care le-ai trăit în ultima perioadă. Capacitatea ta de autovindecare te va ajuta mult atunci când va trebui să faci alegeri pentru propriul bine.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 17 iulie 2021

Probabilitatea ca ceea ce îți dorești să se și întâmple este destul de mică. Din păcate, alegi mereu să rămâi pe tușă. A te sustrage din fața provocărilor denotă o lipsă de încredere în sine sau în propriile obiective. Indiferent de starea emoțională pe care o vei avea, astăzi vei alege să strălucești în ochii celor din jur.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 iulie 2021

Tonusul tău psihic are de suferit astăzi. Deși informațiile pe care încerci să le integrezi nu reprezintă ceva nou pentru tine, temerile pe care le ai, iau amploare. Niciodată nu te-ai simțit mai agresivă decât în zilele acestea. Frustrările acumulate de-a lungul timpului ies la iveală în contexte nepotrivite.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 17 iulie 2021

Ai senzația că cei din jur încearcă să te țină deoparte de ”miezul” acțiunii. Nu te simți inclusă, apreciată și din  această cauză sentimentul de neapartenență devine tot mai acut. Mai mult decât atât, neîncrederea în sine devine parte integrantă a oricărui acțiuni pe care o întreprinzi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 iulie 2021

Ești o persoană liberă și independentă și nu ai nevoie de confirmarea nimănui pentru a te simți confortabil cu propriile alegeri. Atunci când te afli în preajma unor persoane care au tendința să te venereze, nu știi cum să te comporți. Adevărul este că tu consideri că nu oferi nimic măreț lumii din jurul tău.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 17 iulie 2021

Astăzi, în viața sentimentală urmează să trăiești un adevărat carusel al emoțiilor. Îți promiți că nu te vei mai lăsa călcată în picioare sau dezamăgită de nimeni. Integrezi cu ușurintă și maturitate mai multe adevăruri pe care le vei descoperi în raport cu propria persoană.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 17 iulie 2021

În plan profesional ești mult mai încrezătoare în tot ceea ce întreprinzi. Chiar dacă uneori îți este dificil să faci lucrurile așa cum ți se solicită, nu te dai bătută. În ceea ce privește familia, ai senzația că tot ceea ce ai realizat se năruie brusc sub ochii tăi.
Articole astro