Horoscopul zilei de 17 iulie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 iulie 2020

Grupurile dinamice din punct de vedere energetic ajung să te suprasolicite din punct de vedere emoțional. Saturn încearcă astăzi să îți insufle capacitatea de autovindecare de care ești capabilă atunci când ajungi să te conectezi în profunzime cu propria persoană.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 iulie 2020

Alegerile pe care le faci nu sunt întotdeauna raționale. Ți-ai dori enorm acest lucru, însă nu reușești să îți înfrânezi sentimentele. Sunt anumite persoane pentru care ai slăbiciuni evidente. Acest lucru este dăunător pentru echilibrul tău psihic și emoțional.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 iulie 2020

Atunci când vine vorba de familie și prieteni apropiați, loialitatea pe care o expui le oferă un punct de sprijin. În timp ce toată lumea pare să acționeze disperat în ceea ce privește cariera, la tine orice pas este calculat. În acest punct în care te afli nu îți permiți nicio mișcare greșită.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 iulie 2020

Dintotdeauna ți-ai dorit succes profesional, însă sunt momente în care nu ești pregătită să îți asumi riscurile unui astfel de rol. Spre partea a doua a zilei, ai senzația că lucrurile încetinesc. Dacă plănuiești să faci o investiție, acesta pare să fie momentul potrivit pentru ca reușita să fie una sigură.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 iulie 2020

Nu reușești să preiei inițiativa deoarece sunt mereu alții care ți-o iau înainte. Renunță să fii mereu atât de calculată în acțiuni. Riști să îți petreci viața într-o monotonie continuă, care cu siguranță îți va induce, la un moment dat, stări de frustrare pe care nu vei mai putea să le controlezi așa cum o faci acum.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 17 iulie 2020

Identitatea ta emoțională are de suferit atunci când ești dezamăgită de persoane apropiate. Este posibil ca modul în care îți setezi așteptările în raport cu cei din jur să te aducă mereu în pragul unor astfel de momente. Astăzi, la birou, te simți sigură pe ceea ce trebuie să faci și de aceea lucrurile par că decurg de la sine.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 17 iulie 2020

Adori să fii la conducere și alegi mereu să fii o forță mobilizatoare pentru cei din jur. Această abilitate pe care o ai te ajută să ieși în evidență, mai ales în plan profesional. Majoritatea celor care te cunosc, văd în tine o persoană capabilă de a face față oricărei situații tensionate.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 iulie 2020

Astăzi, în viața sentimentală urmează să trăiești un adevărat carusel al emoțiilor. Îți promiți că nu te vei mai lăsa călcată în picioare sau dezamăgită de nimeni. Integrezi cu ușurintă și maturitate mai multe adevăruri pe care le vei descoperi în raport cu propria persoană.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 17 iulie 2020

Uneori ești dornică să evadezi din zona de confort doar pentru a trăi sentimenul de independență, de orice fel. În ceea ce privește relațiile interpersonale, nu mai ai încredere în oameni. Te gândești mereu la posbilitatea trădării și de aceea acțiunile tale sunt foarte calculate.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 iulie 2020

Viața emoțională va trece printr-o revigorare accentuată în acest sfârșit de săptămână. Te lași dusă de val și astfel reușești să colecționezi amintiri frumoase alături de persoana iubită. Zilele weekendului vor fi dificile din cauza oboselii acumulate și a programului foarte încărcat pe care îl ai.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 17 iulie 2020

Ești sigură pe acțiunile pe care le faci și îți asumi responsabilitatea pentru tot ceea ce faci. Unele proiecte importante la care lucrezi de ceva timp se vor finaliza cu succes astăzi. Lasă-te condusă de ceea ce simți! Nu mai încerca să negi anumite emoții pe care le resimți.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 17 iulie 2020

Anumite alegeri pe care le vei face îți vor da curajul de a te confrunta cu propriile slăbiciuni. În urma unor evenimente revelatoare, ți-ai dat seama care sunt cele mai valoroase ”părți” ale vieții tale. Acum simți nevoia să arăți celor din jur gratitudinea pe care tu o resimți.
Articole astro