Horoscopul zilei de 17 iulie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 iulie 2019

Probabilitatea ca ceea ce îți dorești să se și întâmple este destul de mică având în vedere unde te afli acum. Din păcate, alegi mereu să rămâi pe tușă. Chiar dacă de multe ori nu reușești să integrezi acest adevăr, a nu acționa este și aceasta o decizie în sine.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 iulie 2019

A te sustrage din fața provocărilor denotă o lipsă de încredere în sine sau în propriile obiective. Indiferent de starea emoțională pe care o vei avea, astăzi vei alege să strălucești în ochii celor din jur. Ai nevoie de un astfel de contact social.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 iulie 2019

Saturn rămâne destul de activ astăzi. În viața personală vei avea parte de mult romantism și tandrețe. Respectă-te și răsfață-te! Intențiile pe care le aveai cândva în raport cu o anumită persoană încep să își piardă din sens și asta pentru că înveți să nu mai ai așteptări de la viață și implicit, de la cei care fac parte din ea.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 iulie 2019

Consideri că ai instrumentele necesare pentru a atinge succesul profesional la care visezi. Cu toate astea, sunt multe situații în care confuzia te ”forțează” să iei decizii greșite în raport cu dezvoltarea ta. Indiferent de acest lucru, dă-ți voie să simți ceea ce este de simțit.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 iulie 2019

Niciodată nu ai fost mai ”împrăștiată” emoțional ca în această perioadă. Este posibil ca anumite evenimente din viața ta să scoată la iveală frustrări pe care îți este greu să le integrezi. Ești conștientă că ai sprijinul unor persoane deosebite, dar acțiunea nu o poate face nimeni în locul tău.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 17 iulie 2019

Simți lipsa unei conexiuni reale cu o persoană importantă, dar indiferent de acest lucru parcă nu ești capabilă să acționezi în acest sens. Te consideri a fi mereu ”reacțiunea unei acțiuni” și de aceea comportamentul tău este direct dependent de tot ceea ce fac cei din jur.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 17 iulie 2019

În mai multe momente de pe parcursul acestei zile vei avea ocazia de a intra în contact cu propriul sine. Regăsirea forței interioare te va ajuta să găsești răspunsuri la întrebări importante pentru tine, chiar dacă asta presupune extrem de multă vulnerabilitate.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 iulie 2019

Compromisurile pe care trebuie să le faci pentru carieră nu îți sunt pe plac. Mai mult decât atât, se pare că nici măcar nu te ajută să ajungi acolo unde îți dorești. Dacă astăzi te vei afla la birou, va trebui să iei decizii importante pentru desfășurarea proiectelor pe care le coordonezi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 17 iulie 2019

Lucrurile se aranjează de la sine exact așa cum îți dorești. Nu depui niciun efort în absolut nimic din ceea ce întreprinzi pentru că pentru tine ușile pur și simplu se deschid. Mai ales atunci când viața îți oferă oportunitatea de a face lucruri pentru tine, fă ceea ce simți!

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 iulie 2019

Chiar dacă îți este dificil să îți exprimi sentimentele, nu trebuie să le reprimi. Dinamica relațiilor pe care le avem cu cei din jur ne ajută să descoperim constant lucruri despre universul nostru interior sau despre limitele pe care le-am construit în timp.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 17 iulie 2019

Ești în plină tranziție spre un nou set de valori. Privești lumea cu mai mult optimism și deschidere. Prezumția de nevinovăție o primește din partea ta orice persoană cu care ajungi să ai vreun conflict, de orice fel. Ești o persoană matură în ceea ce privește inteligența emoțională și cea socială.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 17 iulie 2019

Astăzi astrele te îndeamnă să meditezi mai mult asupra stării tale interioare. Grupurile dinamice din punct de vedere energetic ajung să te suprasolicite din punct de vedere emoțional. Mai ales în această perioadă ai nevoie de mai multă confirmare de la cei din jur.
Articole astro