Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 ianuarie 2022

În mai multe momente de pe parcursul acestei zile vei avea ocazia de a intra în contact cu propriul sine. Pui din nou accent pe dezvoltarea personală, pe propriul echilibru fizic, dar mai ales psihic și pe tot ceea ce are legătură cu familia ta.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 ianuarie 2022

Un Marte destul de motivațional te va forța să rămâi încrezătoare în propriile forțe, indiferent de eșecurile pe care le vei trăi. Ești sensibilă din punct de vedere al imunității. Este posibil să contactezi un virus destul de puternic care te va ține acasă pentru câteva zile. Cu toate astea, tot vei lucra la proiectele personale.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 ianuarie 2022

Întâmplările care au loc ți se par fără sens. Rămâi ancorată în starea depresivă cu care te-ai trezit și asta îți va influența toată ziua. Seara acestei zile te găsește într-o dispoziție mult prea apatică pentru a face orice altceva în-afară de a te odihni. Viața ta are nevoie de vitalitate!  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 ianuarie 2022

Starea de bine pe care o resimți astăzi te ajută să pui la punct dezorganizarea din viața ta. Se pare că acum privești lucrurile cu mai multă claritate. Chiar dacă uneori realitatea pe care o trăiești este ”greu de curprins”, dai tot ceea ce e mai bun în tine pentru a reuși să faci asta.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 ianuarie 2022

Luptă într-un mod calm și perseverent pentru ceea ce îți dorești! Acțiunile tale pot să influențeze în mod radical viețile celor din jur. Sunt persoane care te au drept etalon în raport cu mai multe aspecte ale personalității tale, dar asta nu îți dă dreptul de a adopta o atitudine megalomană în raport cu ele.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 17 ianuarie 2022

Sentimente confuze te urmăresc întreaga zi. Vei trece prin destul de multe momente de cotitură care te vor face să ajungi la un blocaj emoțional profund. De asemenea, este posibil ca partenerul de viață să aibă câteva probleme de sănătate, iar tu te blochezi în fața imprevizibilului.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 17 ianuarie 2022

Empatia și tactul de care dai dovadă în situațiile conflictuale fac din tine o persoană de încredere pentru cei din jur. Deși modul în care alegi să trăiești lucrurile extraordinare de care ai parte în această perioadă nu este unul înțeles de către cei din jur, faci doar ceea ce simți. Nu ai nevoie de aprobarea nimănui.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 ianuarie 2022

Modalitatea în care alegi să te sustragi din fața conflictelor cu cei dragi, jignește. A vorbi despre ceea ce simți și a oferi și celor din jur spațiu pentru a vorbi despre ceea ce simt este un aspect important al oricărei relații. Dificultățile financiare care apar imprevizibil te vor frustra destul de mult.  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 17 ianuarie 2022

Deși sunt situații în care este indicat să nu te lași dusă de val, de multe ori acționezi inconștient și fără noimă. Prin acest comportament oarecum pueril, atragi în zona aurei tale doar situații care nu îți oferă oportunități reale de a deveni și mai bună în tot ceea ce faci.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 ianuarie 2022

Probabilitatea ca ceea ce îți dorești să se și întâmple este destul de mică având în vedere unde te afli acum. Din păcate, alegi mereu să rămâi pe tușă. Chiar dacă de multe ori nu reușești să integrezi acest adevăr, a nu acționa este și aceasta o decizie în sine.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 17 ianuarie 2022

Tot ceea ce alcătuiește viața ta actuală reprezintă catalizatorul pentru propria fericire, chiar dacă uneori îți este dificil să accepți unele lucruri. Delăsarea de care constați că ești capabilă în contextul profesional este de fapt lipsa unei motivații pentru a fi mai bună în ceea ce faci.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 17 ianuarie 2022

Având în vedere atracția energetică dintre planetele Saturn și Jupiter, această zi va fi caracterizată de aventură și riscuri. Viața îți va oferi multe motive pentru a trece dincolo de bariere și o vei face ori de câte ori vei simți că ai nevoie de un nou început.
Articole astro