Horoscopul zilei de 17 ianuarie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 17 ianuarie 2021

Niciodată nu ai fost mai ”împrăștiată” emoțional ca în această perioadă. Este posibil ca anumite evenimente din viața ta să scoată la iveală frustrări pe care îți este greu să le integrezi. Ești conștientă că ai sprijinul unor persoane deosebite, dar acțiunea nu o poate face nimeni în locul tău.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 17 ianuarie 2021

Prin relaxare și detensionare, psihicul tău va ajunge, după o perioadă de timp, la o stare de echilibru. Luptă într-un mod calm și perseverent pentru ceea ce îți dorești! Acțiunile tale pot să influențeze în mod radical viețile celor din jur.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 17 ianuarie 2021

Lucrurile se aranjează de la sine exact așa cum îți dorești. Nu depui niciun efort în absolut nimic din ceea ce întreprinzi. Chiar dacă îți este dificil să îți exprimi sentimentele, nu trebuie să le reprimi. Ele ne dictează întreaga viață, mai ales la nivel incoștient.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 17 ianuarie 2021

Probabilitatea ca ceea ce îți dorești să se și întâmple este destul de mică având în vedere unde te afli acum. Din păcate, alegi mereu să rămâi pe tușă. Chiar dacă de multe ori nu reușești să integrezi acest adevăr, a nu acționa este și aceasta o decizie în sine.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 17 ianuarie 2021

Chiar dacă îți este dificil să îți exprimi sentimentele, nu trebuie să le reprimi. Dinamica relațiilor pe care le avem cu cei din jur ne ajută să descoperim constant lucruri despre universul nostru interior sau despre limitele pe care le-am construit în timp.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 17 ianuarie 2021

Starea de agitație pe care o resimți este efectul mai multor neajunsuri de care ai parte. Nu știi niciodată ceea ce trebuie să faci pentru a minimaliza cât mai mult haosul din viața ta. Mai mult decât atât, ai senzația că toate acțiunile pe care le întreprinzi accentuează sentimentul de neconcordanță pe care îl trăiești.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 17 ianuarie 2021

Acorzi multă atenție regulilor sociale și morale. Indiferent de context, te ții mereu de cuvânt atunci când faci o promisiune. Partenerul te sprijină în toate deciziile pe care le iei. Determinarea de care dai dovadă va face ca viața profesională să se dezvolte exact așa cum planifici.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 17 ianuarie 2021

Aceasta este o zi importantă pentru tine. Pentru ca lucrurile să decurgă așa cum îți dorești, este esențial să rămâi conectată la propria persoană, să fii calculată și să te gândești doar la obiectivul care se creionează în urma acțiunilor tale.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 17 ianuarie 2021

Viața ta emoțională va trece printr-o revigorare accentuată. Te lași dusă de val și astfel reușești să colecționezi amintiri frumoase alături de persoana iubită. Multe situații tensionate vor fi cu atât mai dificile cu cât oboseala psihică se acumulează de la o zi la alta.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 17 ianuarie 2021

În viaţa personală are loc o răsturnare de situaţii la care nu te aşteptai. Îţi dai seama ca tot ceea ce se întâmplă te-a prins complet nepregătită, mai ales din punct de vedere emoțional. Chiar dacă punctele de cotitură sunt dificil de depășit, acestea adaugă ”cărămizi” la temelia echilibrului nostru interior.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 17 ianuarie 2021

Luptă într-un mod calm și perseverent pentru ceea ce îți dorești! În multe contexte este posibil să nu fii observată fix de acele persoane de la care ai nevoie de o astfel de atenție. Indiferent de acest lucru, nu trebuie să rămâi cramponată în tot felul de scuze în legătură cu propriul comportament.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 17 ianuarie 2021

Sentimente confuze te urmăresc întreaga zi. Vei trece prin destul de multe momente de cotitură care te vor face să ajungi la un blocaj emoțional profund. De asemenea, este posibil ca partenerul de viață să aibă câteva probleme de sănătate, iar tu te blochezi în fața unor astfel de situații.
Articole astro